Posti lanseerasi uuden kaupunkihinnoittelun paketeille

”Auttaa verkkokauppiasta kehittymään kustannustehokkaasti”.

Posti kertoo tänään aloittaneensa uuden hinnoittelutavan, jossa kotiin toimitettavan paketin hinta suurissa kaupungeissa on merkittävästi halvempi. Hinnoittelun käyttöön otosta päättää yritys.

Aiemmin kotiinkuljetuksen hinta on ollut valtakunnallisesti yhdenmukainen. Toukokuusta lähtien yritysasiakkaat voivat kuitenkin valita uuden aluehinnoittelun, jossa huomioidaan kaupunkien suuremmat vastaanottaja- ja toimitusmäärät. Kotiinkuljetukset kaupungeissa ovat halvempia kuin niiden ulkopuolella.

Ilmoitus

Olemme saaneet paljon palautetta erityisesti pieniltä ja keskisuurilta yrityksiltä kotiinkuljetuksiin liittyen. Meillä on kyvykkyys ja halu muokata tarjontaamme huomioimaan myös alueelliset erot, ja tuomme siksi tarjolle uuden kaupunkihinnoittelun, joka auttaa verkkokauppiasta kehittymään kustannustehokkaasti. Nyrkkisääntö on, että jos on paljon vastaanottajia suurissa kaupungeissa, tämä on yritykselle edullisempi vaihtoehto, Postin pienistä ja keskisuurista asiakkaista ja kuluttaja-asiakkaista vastaava Salla Ketola sanoo tänään lähetetyssä tiedotteessa.

Uuden hinnoittelun piirissä on 2 miljoonaa suomalaista. Uusi hinnoittelu on voimassa valtaosalle postinumeroita 9 kaupunkin alueella Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Lahdessa. Hinnoittelu perustuu vastaanottajan osoitteeseen, ei siihen, missä päin yritys sijaitsee.