Posti avasi 101 väliaikaista toimipistettä

Osa on Postin omia, osan toiminnasta vastaavat kumppanit.

Posti avasi 25.11 yhteensä 101 väliaikaista noutopistettä ympäri Suomen. Väliaikaiset noutopisteet sijoitetaan suosituimpien automaattien lähelle, jolloin paketin hakijalla on lyhyt matka väliaikaiselle noutopisteelle. Posti kertoo asiasta tiedotteessa. 

Väliaikaisiin noutopisteisiin voi tilata paketteja myös suoraan ja niihin voi palauttaa ostoksia. Kaikissa väliaikaisissa automaateissa on työntekijä. 

Ilmoitus

Joulu on meille suomalaisille tärkeä juhla, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme sujuvat pakettitoimitukset ja hyvän joulumielen. Paketteja on varmasti tänäkin vuonna liikkeellä paljon, joten välillä voi käydä niin, että paketti ei mahdukaan toivottuun paikkaan. Jos näin käy, ohjaamme paketin mahdollisimman lähelle. Jos tuntuu, että paketti päätyy liian kauas tai täysin väärään paikkaan, meihin voi aina ottaa yhteyttä OmaPostin chatissa tai soittamalla, niin selvitämme tilanteen, kertoo Postin paketti- ja verkkokauppapalveluiden liiketoimintajohtaja Tommi Kässi.

Posti vauhdittaa pakettiliikennettä myös lisäkuljetuksilla. Black Fridaysta 26.11. alkaen Posti kuljettaa paketteja suosituimpiin automaatteihin seitsemänä päivänä viikossa. Paketteja noudetaan ja toimitetaan vastaanottajille neljänä sunnuntaina 28.11., 5.12., 12.12. ja 19.12. Seitsemän päivän pakettijakelun piirissä on noin puolet suomalaisista. Pääkaupunkiseudun lisäksi sunnuntaijakeluissa mukana ovat Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere ja Turku. Myös pakettien kotiintoimitusten odotetaan lisääntyvän loppuvuodesta, logistiikkajätti kertoo.