Posti asentaa Lidleihin lisää Smartpost-automaatteja

Automaatit asennetaan joulukaupan kynnyksellä.

Ilmoitus

Pian lähes 50 Lidlissä on pakettiautomaatti, kun viiteentoista Lidl-myymälään eri puolilla Suomea asennetaan vuoden loppuun mennessä Postin Smartpost-automaatit. Yritys kertoo tiedotteessa, että ensimmäiset uudet automaatit asennetaan jo tällä viikolla Järvenpään, Vantaanportin ja Kouvolan Tornionmäen myymälöihin.

Lidl asennuttaa myymälöihinsä lisää Postin Smartpost-automaatteja. Pakettiautomaatteja on ennestään 32 myymälässä, ja vuoden loppuun mennessä asennetaan uudet automaatit viiteentoista myymälään eri puolilla Suomea. Uudet automaatit asennetaan juuri joulukaupan kynnyksellä. Lidlissä palvelu nähdään arvokkaana ja arkea helpottavana lisänä asiakkaille.

– Meillä on hyviä kokemuksia Smartpost-automaateista ja niitä käytetään myymälöissämme ahkerasti. Entistä useammalla asiakkaallamme on jatkossa mahdollisuus tilata verkko-ostoksensa automaattiin ja noutaa ne kätevästi kauppareissun yhteydessä, projektipäällikkö Jussi Hulkko Lidlistä kertoo tiedotteessa.

Entistä suurempi rooli

Lidlissä uskotaan, että verkon kautta tilattavilla tuotteilla ja palveluillla on jatkossa entistä suurempi rooli päivittäistavarakaupassa. Pakettiautomaattiin voi tilata verkko-ostoksia tai muita paketteja ja noutaa ne kauppareissun yhteydessä juuri silloin kuin itselle sopii. Automaatista voi myös lähettää paketteja ja palauttaa verkko-ostoksia.

– Tällaiselle lisäpalvelulle on ollut selvästi kysyntää ja ensi vuonna tulemme asentamaan lisää automaatteja. Esimerkiksi kaikki ensi vuonna avattavat uudet myymälät tulevat saamaan Smartpost-automaatit, Hulkko jatkaa.

"Suosituin verkkokauppaostosten noutopaikka"

– Suomalaisille kuluttajille pakettiautomaateista on tullut helppouden ja ilta- ja viikonloppukäytön vuoksi lyhyessä ajassa suosituin verkkokauppaostosten noutopaikka. Olemme iloisia siitä, että kuluttajat saavat verkkokauppaostoksensa kätevästi noudettua kauppareissun yhteydessä yhä useammasta Lidlistä, sanoo Postin verkkokaupan konsepteista vastaava johtaja Ville Vasaramäki.

Smartpost-automaatit asennetaan seuraaviin Lidl-myymälöihin vuoden loppuun mennessä: Järvenpää, Kouvola-Tornionmäki, Vantaa-Vantaanportti, Helsinki-Redi, Paimio, Kirkkonummi, Turku-keskusta, Karjaa, Espoo-Entresse, Espoo-Laajalahti (myymälä avataan marraskuussa), Helsinki-Sörnäinen, Turku-Lauste (myymälä avataan joulukuussa), Porvoo-Näsi, Oulu-keskusta, Oulu-Karjasilta.

Ilmoitus