Porsche lanseeraa verkkokaupan Ruotsissa

Uuden sähkömallin voi klikata autotalliin onlinella.

Pidätkö urheiluautoista, mietit paljon ympäristöasioita ja taskussa polttaa 1,5-2 miljoonaan Ruotsin kruunun verran kahisevaa? Naapurimaassa Ruotsissa Porsche Stockholm lanseeraa uuden verkkokaupan autonvalmistajan täysin sähköllä toimivalle mallille Porsche Taycan.

Kyseistä mallia ei ole juurikaan vielä valmiina, mutta parilla klikkauksella sellaisen voi tilata uuden verkkokaupan kautta, jolloin se toimitetaan myöhemmin tänä vuonna. Sama koskee myös liikkeestä ostettuja autoja.

Ilmoitus

Tämä on ensimmäinen kerta, kun tarjoamme tämän tyyppistä palvelua ja on mielenkiintoista nähdä millainen kiinnostus on, Porsche Stockholmin Anders Strid kertoo lehdistötiedotteessa.

Porsche Stockholm kertoo, että tästä mallista kiinnostuneet henkilöt ovat hyvin jalkautuneita verkkokaupan maailmaan ja lanseeraus tuntuu siksi luonnolliselta.

Ajoitusta pidetään myös luontevana nyt, kun ulkona liikkuminen alkaa olla vaarallisen rajoissa – voit ostaa auton kotisohvalta ilman, että uhmaat terveyttäsi tai jopa karanteeniaikaa.