Pökertyi koronan jälkeen – urheilujätti sulkee verkkokaupan ja pisti kaikki aleen

Toivoo löytävänsä ostajan.

1700 työntekijää brittiläisellä vähittäiskauppaketjulla DW Sport saattaa joutua jättämään työnsä. Tämä heti sen jälkeen, kun ketju aloitti jälleenrakentamisen Covid-19 jäljiltä. Asiasta raportoi useat brittiläiset mediat.

DW Sportsilla on ollut 75 liikettä ympäri Iso-Britanniaa, joista 25 suljettiin jo ennen kuin jälleenrakentaminen aloitettiin. Nyt yrityksellä on jäljellä 50 liikettä. The Guardianin mukaan nämä ovat auki normaalisti, mutta valikoima myydään isoilla alennuksilla. Yrityksen verkkosivu on suljettu.

Ilmoitus

Vähittäistavarakaupan lisäksi DW Sportsilla on 73 kuntosalia, joista osa on suljettu koronasta tulleiden rajoitusten takia.

Tunnetut haasteet, jotka ovat kohdanneet kauppaa ja urheilusektoria Covid-19 seurauksena ovat vaikuttaneet merkittävällä tavalla DW Sportsiin. Mutta jatkamme toimintamme vetämistä samalla kun tutkimme mahdollisuuksia myydä niin suurta osaa yrityksestä kuin mahdollista, yhtiön jälleenrakentamisesta vastaava Graham Newton sanoo InternetRetailing-lehden mukaan.