Pohjoismaiden suurin ostoskeskus avautui

Mall of Triplan avajaisviikonloppu houkutteli yli puolimiljoonaa kävijää.

Uusi kaupunki kaupungin vieressä, Mall of Tripla kirjoittaa lehdistötiedotteessaan. Kun Pohjoismaiden suurin kauppakeskus avasi ovensa Helsingissä viime viikon torstaina tuhannet odottivat sisäänpääsyä ennen ovien avautumista. Ensimmäisten päivien aikana liikekeskuksessa vieraili yli puolimiljoonaa kävijää ja avajaispäivänä kävijämääräksi laskettiin 143 000 ihmistä.

- Avaaminen ylitti odotuksemme. Olen erittäin iloinen kävijöiden määrästä ja saamastamme palautteesta. Tilan selkeys ja tasojen erilainen tyyli ja tunnelma ovat saaneet hyvin paljon kiitosta. Kaupoilla on ollut ennätysmäinen myynti ja ravintoloilla on ollut kiirettä asiakkaiden kanssa. Ihmiset ovat kiinnostuneita kokemuksista ja esimerkiksi Surffi Talon surffaustunnit ovat olleet suosittuja ja Suomen Music Hall of Famessa on ollut paljon kävijöitä, Mall of Triplan toimitusjohtaja Kati Kivimäki iloitsee lehdistötiedotteessa.

Ilmoitus

 

 

Kuin Oxford Streetillä

Kauppakeskuksessa on 250 eri liikettä ja palvelua. Esimerkiksi puolalainen LPP avasi Suomessa viisi ensimmäistä liikettään: Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay.

- LPP liikkeiden olemassaolo suomalaisilla markkinoilla on suuri tapahtuma meille. Brandiemme debutointi Mall of Triplassa oli todellinen menestys. Suomalaisten kiinnostus ylivoimaista brandiamme Reserved kohtaan oli verrattavissa debuttiimme arvovaltaisella Oxford Streetillä, Przemyslaw Lutkiewicz, LPP:n Vice President of the Management Board kuvailee.

 

 

Yli 60 ruokapaikkaa

Mall of Triplasta löytyy yli 60 kahvilaa ja ruokapaikkaa.

- Olemme taivaissa kuinka monet kävivät meillä avajaisviikonloppuna ja myös myyntiluvut ylittivät kaikki odotuksemme, Triplaan Mari´s Treehouse –nimisen kahvilan avannut Mari Kallio kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus