Plantagenin toimitusjohtaja vaihtuu

Daniel Juhlin jättää tehtävänsä Plantagenin toimitusjohtajana.

Ilmoitus

Hallituksen jäsen Christer Åberg toimii yhtiön väliaikaisena toimitusjohtajana, kunnes uusi toimitusjohtaja on valittu.

- Haluamme kiittää Danielia kovasta työstä ja hyvistä tuloksista, joita hän on tehtävässään saanut aikaan tänä haastavana ajanjaksona. Plantagenin hallituksen jäsen Christer Åberg aloittaa välittömästi väliaikaisena toimitusjohtajana, sanoo Plantagenin hallituksen puheenjohtaja Hilde Britt Mellbye lehdistötiedotteessa.

Ilmoitus

Uuden toimitusjohtajan haku alkaa heti

- Christerillä on vahvaa aiempaa kokemusta kuluttaja- ja vähittäiskaupan johdosta, ja hänen osaamisaluettaan ovat erityisesti myyntiä ja kannattavuutta parantavat aloitteet. Nämä ominaisuudet vahvistavat Plantagenin hallitusta ja sopivat hyvin toimitusjohtajalle. Aiemmin Christer on työskennellyt monta vuotta johtotehtävissä muun muassa Unileverillä, Orklassa ja Arlalla sekä toimitusjohtajana Hilding Andersilla. Hän on toiminut myös Pohjoismaiden toimitusjohtajana McDonaldsilla. Kun uusi toimitusjohtaja on valittu, Christer palaa takaisin varsinaiseen työhönsä Plantagenin hallitukseen, Mellbye jatkaa.

Haku uuden toimitusjohtajan tehtävään alkaa heti. Tehtävään etsitään henkilöä, joka osaa rakentaa asiakaskokemukseen perustuvaa yrityskulttuuria ja kehittää yrityksen liiketoimintaa kannattavasti.