Pinterest panostaa verkkokauppaan – ”Jokaisen Pinin pystyy ostamaan”

Uusia toimintoja moniin maihin.

Pinterest kertoi jo aikoja sitten omista verkkokauppasuunnitelmistaan. Nyt yhtiö on lanseerannut koko joukon toimintoja koskien verkkokauppaa. He sanovat ottavansa parhaat palat fyysisestä kaupasta ja vievänsä ne onlinelle.

Suurin uutinen on ehkä toiminto nimeltään Shopping List, jonka avulla käyttäjä voi keräillä potentiaaliset ostonsa. Eikä se ole pelkästään lista vaan sen avulla voi myös pitää silmällä hintoja ja vertailla tuotteita. Käyttäjät saavat esimerkiksi notiisin, jos listalla olevien tuotteiden hintoja alennetaan.

Ilmoitus

Tämän lisäksi he lisäävät mahdollisuuksia mainostaa sosiaalisessa verkostossa. Uusi työkalu on myös verkkokauppiaiden käytössä.

Pinterest laajentaa myös kaupankäyntityökalupakettiaan kaikenkokoisten jälleenmyyjien auttamiseksi käynnistämällä Verified Merchant Program -ohjelman Isossa-Britanniassa, Australiassa, Kanadassa, Ranskassa ja Saksassa. Profiilissa on myymäläosasto ja mahdollisuus ”tagata” tuotteita Australiassa, Kanadassa, Ranskassa ja Saksassa, Pinterest kertoo.

Verified Merchant-merkintä tarkoittaa muun muassa, että kauppias saa pienen sinisen vahvistuksen profiiliinsa ja myymälän tuotteilleen. Lisäksi saatavilla on laajennettu tilastointi ja ”korkeaintensiivinen shoppailuelämys” – meille on tosin epäselvää, mitä se tarkoittaa.

USA:ssa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa lanseerataan myös ”The Goods by Pinterest”. Siellä näytetään kokoelma tuotteita, joita on vain rajoitetusti valituilta tuotemerkeiltä.

 

”Ihmiset ovat aina tulleet Pinterestiin ostoksille”

Jos ymmärrämme oikein niin Australia, Kanada, Ranska ja Saksa saavat nyt samat ominaisuudet, jotka ovat jo aikaisemmin olleet käytössä USA:ssa. Voit esimerkiksi shoppailla suoraan Pinseistä, Boardsilta ja hakutuloksista. Milloin samat ominaisuudet lanseerataan muissa maissa ei ole vielä tiedossa.

Ihmiset ovat aina tulleet Pinterestiin ostoksille - he käyttävät Pinterestiä uusien ideoiden löytämiseen ja miettimiseen, mitä tehdä tai ostaa näiden ideoiden toteuttamiseksi. Haluamme auttaa käyttäjiä löytämään heille sopivia tuotteita ja luottamaan siihen, että he ovat tehneet hyvän valinnan hyvämaineisilta jälleenmyyjiltä, ​​joilla on saumaton ostokokemus. Olemme iloisia siitä, että useamman maan Pinterest-käyttäjät voivat nyt siirtyä inspiraatiosta ostamiseen mistä tahansa Pinterestistä ja viedä meidät askelta lähemmäs tavoitettamme tehdä jokaisesta Pin-lisäyksestä helppo ostaa, Dan Lurie, Pinterestin Shopping Products kansainvälinen päällikkö sanoo.

Ilmoitus