Pierce takoo miljoonia – paras vuosineljännes koskaan

Kasvua 57 prosenttia.

Verkkokauppa Pierce, joka pyörittää Suomessakin toimivia verkkokauppoja 24MX, XLmoto ja Sledstore, on tehnyt loistavan puolen vuoden myyntijakson. Vuoden ensimmäisellä puolikkaalla verkkokauppias kasvatti liikevaihtoaan 16,5 miljoonalle eurolla nostaen sen nyt 46,5 miljoonaan, mikä tarkoittaa 57 prosentin kasvua.

Ilmoitus

”Vauhtia toimintaan”

Erityisen hyvin on sujunut toisella vuosineljänneksellä, jolloin tuottoa on tullut 25 miljoonaa euroa – kasvua siinäkin 55 prosenttia.

- Ylpeinä kerromme Piercen historian parhaimmasta vuosineljänneksestä, vahvalla kasvulla kaikilla markkinoilla ja kaikkien kolmen kaupan osalta. Vuoden ensimmäisellä puolikkaalla liikevaihto kasvaa 16,5 miljoonalla ja viime vuoden aikana liikevaihto kasvoi 19 miljoonalla eurolla. Joten olemme saaneet kunnolla vauhtia toimintaan, Piercen toimitusjohtaja Henrik Zadig kertoo tiedotteessa.

Pierce on edellisinä vuosina laajentanut ulkomaille. Viime talvena yritys osti kollegan toimialaltaan.

- Espanjalaisen verkkokauppa Motobuykersin osto on kehittynyt suunnitelman mukaan, mutta erityisesti orgaaninen kasvu on vahvan kehityksen takana.

”Hyvät mahdollisuudet kannattavuuden kasvulle”

Nyt Pierce on jo 17 markkinalla ja yli 75 prosenttia yrityksen myynnistä tulee kotimaa Ruotsin ulkopuolelta. Viime vuonna yrityksen tuotot nousivat reiluun 61 miljoonaan euroon, ja yhtenä vahvana syynä tähän oli menestys ulkomailla.

Mutta myös yhteistyö muiden alan toimijoiden kanssa sekä oman tuotemerkin kehitystyö on ollut osasyynä menestykseen.

- Vahva myyntikasvu, kasvava kannattavuus ja parantunut varaston kiertonopeus ovat selviä todisteita tästä, vaikka tiedämme vasta olevamme alkuvaiheessa. Rakentamamme perusta antaa meille hyvät mahdollisuudet jatkaa kannattavuuden kasvua, Henrik Zadig huomauttaa.

Ilmoitus