Pienpanimo valloittaa seuraavaksi koko maailman

Let´s settle this like adults –slogan kaikkien huulilla.

Kuopiolainen pienpanimo RPS Brewing tuli monelle tutuksi Donald Trumpin ja Vladimir Putinin Suomen-vierailun aikana. Panimo teki Helsinki Summit 2018 Special Edition -lagerin etiketin, jossa Trump ja Putin pelaavat kivi-paperi-sakset –peliä sekä sloganin  Let's settle this like adults. Panimon nimi, Rock Paper Scissors Brewing, tulee kyseisestä pelistä.

Ilmoitus

Panimo sai tapaamisen aikana huomattavan paljon huomiota ulkomaiselta medialta ja nyt yritys tähyääkin nopeammalla vauhdilla ja humoristisella otteella ulkomaille. Yritys etsii ennen kaikkea rahoitusta päästäkseen ulkomaisille markkinoille.

- Pystymme jo nyt valmistamaan yli miljoona litraa vuodessa. Brändimme ja kaikki sen ympärillä on suunniteltu palvelemaan heitä, jotka tarvitsevat meitä. Ennen kaikkea – tiimi on valmiina. Jokaisen tulisi tietää, että aikuinen tapa selvittää asiat on kivi-paperi-sakset –pelillä. Ja siinä me haluamme nyt auttaa, toimitusjohtaja Samuli Huuhtanen kertoo tiedotteessa.

T-paitoja ja kahvia

Elokuun alussa alkavan rahoitus-kierroksen lisäksi panimo etsii jakelijoita ympäri maailman. Huuhtanen kertoo Kauppalehdelle panimon tähtäävän ensin Aasiaan, Venäjälle sekä Yhdysvaltoihin.

- Nopeutamme kansainvälistymissuunnitelmaamme aika lailla. Vientimarkkinamme ponnahtavat uusiin sfääreihin.

Oluen lisäksi panimolla on myynnissä samalla sloganilla tehtyjä t-paitoja ja kahvia. T-paidat ovat tilattavissa muun muassa panimon oman verkkokaupan kautta.