Petri Kallberg näyttää Nordcloudille suunnan

"Työni perustana on varmistaa, että kukaan ei koe junnaavansa täällä paikoillaan".

Ilmoitus

Paluumuuttaja Petri Kallberg on nimitetty Nordcloud Suomen Chief Technology Officeriksi. Kallberg tekee paluun pilviyritykseen, jonka riveihin hän astui ensi kerran vuonna 2013.

Ensimmäisen Nordcloud-taipaleensa aikana Kallberg pääsi seuraamaan, kun kymmenen hengen startupista kehittyi sadan ihmisen kansainvälinen organisaatio. Nyt Kallberg palaa takaisin kymmenessä Euroopan maassa toimivaan yli 400 henkilön yritykseen, tuoden mukanaan osaamista OP:n ja Sanoman riveistä, joissa hän rakensi organisaatioiden sisäistä julkipilviosaamista.

Ilmoitus

"Tavoittelen pehmeitä tavoitteita kovan teknologian avulla"

Kallbergin tehtävä uudessa roolissa on varmistaa, että Nordcloudin asiakkaat Suomessa menestyvät julkisen pilven käytössä ja tiimi säilyy johtavana osaajana sekä AWS, Azure että GCP pilvissä.

- Voisi sanoa, että tavoittelen pehmeitä tavoitteita kovan teknologian avulla. Työni perustana on varmistaa, että kukaan ei koe junnaavansa täällä paikoillaan. Teknologia on avainasemassa. Kun työntekijät saavat uusia haasteita ja kokevat kehittyvänsä alan osaajina, lopputulos loistaa myös asiakkaan päässä, Kallberg kertoo lehdistötiedotteessa.