PET-palautuspullot ja omenankuoret koirien hyötykäyttöön

”Ei riitä, että tekee töitä kestävän materiaalin kanssa.”

Koirien kaulapannat ja siihen sopivat hihnat, jotka on tehty PET-palautuspulloista ja omenankuorista. Ruotsalainen Barkalot lanseerasi tänään, myös Suomessa.

Olemme molemmat etsineet laadukkaita ja kestäviä tuotteita koirille, jotka sopivat elämäntyyliimme, mutta valikoima budjettituotteiden ja ylellisten tuotteiden välillä on ollut pieni, John Laster kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Tavoitteenamme on tönäistä melko tasapaksua markkinaa lemmikkituotteilla kohti kestävämpää ajattelua. Koirat ovat siihen valmiita.

Yhtiön koiratarvikkeet on sertifioitu ja varmistettu, että ne sisältävät 100 prosenttia palautusmuovia eikä muita kuituja. Omenankuori on tuotteiden kultainen komponentti, biojäte, jota saadaan italialaiselta mehuteollisuudelta.

Keskimäärin menee 3/5 PET-pulloa yhden Barkalot kaulapannan valmistamiseen, John Laster sanoo.

Duon kokemus alalta on valjastanut heidät toimeen ilman ylimääräistä konsulttiapua.

Verkkokauppamme on perustamme, mutta verkkokauppa on alle kaksi kaksi prosenttia kustannuksista, Amelie sanoo.

Meillä on kunnianhimoinen suunnitelma ja meidän täytyy laittaa aikamme oikeisiin asioihin. Oikea systeemi kohdallaan ensimmäisestä päivästä alkaen tekee sen, että voimme hoitaa työt tehokkaasti ja lisätä tai vaihtaa toimintoja ilman ylimääräistä päänsärkyä, kun kasvamme.

Barcalot.com lanseerasi tänään Ruotsissa, Suomessa, Ranskassa, Englannissa ja Saksassa.

Tavoitteena on ”uudistaa lemmikkimarkkinat” ja pohjana on Barkalotin online-yhteisö.

Ilmoitus

Ei riitä, että tekee töitä kestävän materiaalin kanssa, Amelie sanoo ja selittää:

Kokosimme yhteen 100 niin kutsuttua Key Opinion Leadersia, KOL, jo aikaisin ja heidän kauttaan olemme voineet paremmin ennakoida mitä markkinat priorisoivat ja tarvitsevat. Näin voimme tasapainotella kestävyyden ja innovaatioiden kanssa.

Ja he auttavat asiakkaita sulkemaan kestävän kehityksen ympyrän tarjoamalla pentujen omistajille mahdollisuuden lähettää kaulapannan takaisin, kun pentu on kasvanut siitä isommaksi, ja vaihtona saa alennuksen seuraavasta pannasta.

Yhtiö aikoo myös kerätä 0,5 kg muovia jokaista myymälässä käytettyä 100 euroa (1000 sek) vastaan, Plastic Bank organisaation avulla.

Me olemme uusi yritys, jolla on rajoitetut resurssit, mutta teemme mitä voimme ympyrän sulkemiseksi, John lopettaa.