Peruuntui koronan iskiessä – Amazonin shoppailupäivä palaa kalenteriin

Prime Daysta tulee Prime Days.

Amazonin lanseeraama ostojuhla Prime Day on pidetty normaalisti heinäkuussa aina siitä saakka, kun se aloitettiin viisi vuotta sitten. Tänä vuonna verkkokauppajätti päätti kuitenkin siirtää päivää koronan takia. Eikä Prime Day ole nyt mikään päivä vaan kaksi kokonaista päivää, 13. ja 14. lokakuuta.

Muutos ei pidä sisällään ainoastaan, että Amazonin shoppailutapahtuma on nyt syksyllä vaan se käynnistää myös tämänvuotisen joulusesongin aikaisemmin kuin koskaan. Jotta asiakkaat avaisivat lompakkonsa aiempaa innokkaammin Amazonilla on myös 100 miljoonan dollarin mainosbudjetti, joka käytetään pääasiassa markkinapaikalta löytyvien pienten myyjien nostamiseksi.

Ilmoitus

Aivan kuten aikaisemmin, asiakkaan on oltava Amazonin etuklubin, Amazon Primen jäsen päästääkseen käsiksi tarjouksiin. Tähän on pääsy USA:sta, Britanniasta, Yhdistyneistä Arabiemiraateista, Espanjasta, Singaporesta, Alankomaista, Meksikosta, Luxemburgista, Japanista, Italiasta, Saksasta, Ranskasta, Kiinasta, Kanadasta, Belgiasta, Itävallasta ja Australiasta. Mukana ovat ensimmäistä kertaa myös Turkki ja Brasilia. Intiassa Amazon Prime Day järjestettiin jo elokuussa.

Amazon on yksi koronan suurista voittajista. Vuoden toisella neljänneksellä yhtiön myynti kasvoi 40 prosenttia.