Pelastaa 6000 pakkausta Mummon muusia

Pohjolan Perunan Mummon muusin maidottomaan versioon saattoi tulla ripaus maitoproteiinia – Matsmart rientää apuun.

Matsmart kertoo tänään saavansa myyntiin 6000 erän pakkauksen Mummon muusia, jonka pitäisi olla maidotonta. Näin ei kuitenkaan ole, sillä muusin sekaan on saattanut luiskahtaa maitoproteiinia. Matsmart aikoo lisätä myynnissä olevan erän pakettien kylkeen tarran, jossa kerrotaan tästä.

Tekevälle sattuu – ja tällä kertaa mummolla oli mahdollisesti päässyt maidottoman muusin joukkoon hieman maitoproteiinia. Onneksi suomalaiset voivat nyt pelastaa tämän kotimaisen Mummon muusin myyntierän ja samalla vähentää ruokahävikkiä Suomessa. Lisäksi on hienoa nähdä, miten valmistajat kuten Pohjolan Peruna tuntevat vastuuta ympäristöstämme hakemalla ratkaisuja hävikin vähentämiseksi, Michaela Böckelman Matsmartilta kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Mummon muusi on jo klassikko ja säilyttänyt tunnettavuuden pakkauksessaan. Muusi valmistetaan Vihannissa kotimaisesta perunasta ja valmistus tapahtuu bioenergian voimin.

Kyseessä on mitä parhain kotimainen perunamuusi ja olisikin ollut tosi harmillista heittää myyntierä pois vain siksi, että pakkaus ja sen sisältö eivät tällä kertaa välttämättä täsmää. Siksi otimme yhteyttä Matsmartiin ja ehdotimme yhteistyötä. Tuntuu hienolta, että tämä Mummon muusi -erä saa uuden mahdollisuuden päästä suomalaisten ruokapöytään, Pohjolan Perunan markkinointijohtaja Jami Teirikari sanoo.

Muusierän parasta ennen päiväys on 27.2.2022.