PayPal lanseeraa QR-koodit

Uusi sovellus mahdollistaa maksut ilman fyysistä kontaktia.

PayPal lanseerasi mahdollisuuden käyttää QR-koodeja ostoon ja myyntiin. PayPalin sovelluksessa tehty lanseeraus mahdollistaa maksut turvallisesti ja ilman, että asiakkaan tarvitsee koskea maksuterminaaliin.

Koronan myötä sellaisten digitaalisten, uuteen asiakaskäytökseen sopeutettujen maksumenetelmien, joiden avulla ihmiset voivat välttää fyysiset kontaktit maksuterminaaleissa, kysyntä on kasvanut. Lanseeraamme siksi QR-koodit yksinkertaistamaan turvallisia, ilman käteistä toimivia maksuja. Ja jotta voimme tukea kauppiaitamme PayPal ei ota maksua rahansiirroista, jotka on tehty QR-koodin avulla, 13. syyskuuta 2020 saakka, PayPalin Pohjoismaiden johtaja Jonas Breding sanoo.

Ilmoitus

QR-koodi toimii niin, että esimerkiksi kahvilassa myyjä voi joko tulostaa koodin tai näyttää sen lähietäisyydellä olevalla päätteellä ja asiakas voi skannata koodin sovelluksessa, kirjoittaa summan ja maksaa suoraan.

Sovelluksen käytöllä voi siis välttää maksuterminaaliin koskemisen.

PayPal lanseeraa toiminnan 28 markkinoilla ympäri maailmaa; Suomen lisäksi, Australiassa, Belgiassa, Kyproksella, Tanskassa, Eestissä, Ranskassa, Kreikassa, Hong Kongissa, Irlannissa, Italiassa, Kanadassa, Latviassa, Luxemburgissa, Maltalla, Hollannissa, Portugalissa, Sveitsissä, Sloveniassa, Slovakiassa, Espanjassa, Britanniassa, Ruotsissa, Tsekissä, Saksassa, Unkarissa, USAssa ja Itävallassa.