Pauligin verkkokaupassa voi suunnitella oman kahvipakettinsa

Kuluttajat haluavat entistä enemmän yksilöllisiä tuotteita.

Paulig Shop -verkkokaupan uudessa Mun kahvi –palvelussa asiakas voi nyt suunnitella ja tilata personoidun kahvipaketin ikimuistoisia hetkiä varten. Palvelu kutsuu asiakkaita kokeilemaan jokaisessa olevia graafikon ominaisuuksia ja testaamaan helppokäyttöistä suunnittelutyökalua.

Ilmoitus

Palvelussa voi suunnitella alusta asti oman kahvipaketin kuvineen ja teksteineen. Palvelussa on helppo käyttöliittymä, suunnittelua nopeuttavat valmiit design-pohjat sekä lisätyn todellisuuden ominaisuus, joka toimii yhdessä Paulig Coffee Moments –sovelluksen kanssa.

- Personoitua kahvipakettia voi käyttää esimerkiksi tilaisuuden kutsuna tai kiitoslahjana. Yritykset ja muut yhteisöt voivat antaa oman ilmeen mukaisen kahvin lahjaksi kumppaneilleen. Mahdollisuudet ovat rajattomat, kertoo Marketing Specialist Maria Väisänen Pauligin tiedotteessa.

Helppo suunnittelu

Kahvit paahdetaan ja pakataan käsin personoituihin kahvipaketteihin Pauligin Porvoossa sijaitsevalla paahtimolla. Kahvivaihtoehtoina voi valita vaalea- ja tummapaahtoisen kahvin väliltä.

- Kuluttajat haluavat entistä enemmän yksilöllisiä tuotteita. Halusimme tuoda personoidut kahvit ja helpon suunnittelun kaikille mahdolliseksi verkossa, toteaa Väisänen.