Partyking lähtee Pohjoismaiden ulkopuolelle – osti domainin

“Vahva juhla- ja partykulttuuri.”

Partyking on menestynyt Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Nyt partykuningas ottaa seuraavan askeleen Pohjoismaiden ulkopuolella. Yhtiö on nimittäin ostanut Partyking.nl-domainin ja alustanut lanseerausta Hollannissa.

Olemme itse asiassa silmäilleet Alankomaita aika pitkään ja aiemmin yrittäneet ostaa Partyking.nl-domainia, mutta emme saaneet sitä. Annoimme ulkoisen välittäjän ottaa yhteyden uudelleen kesäkuun alussa ja onnistuimme neuvottelemaan domainin itsellemme kohtuullisella hintalapulla, se on Ruotsin kruunuissa viisinumeroinen summa, Partykingin perustaja ja toimitusjohtaja Joel Svensson kertoo Ehandelille.

Ilmoitus

 

Mikä Hollannissa houkuttelee?

Se mikä Alankomaissa houkuttelee on, että he ovat kulttuurin suhteen hyvin lähellä meitä ja maassa on vankka juhla- ja partykulttuuri ja siellä järjestetään yksi maailman suurimmista ravefestivaaleista. Olen itse asiassa ollut itse Amsterdamin ulkopuolella Qlimax ravefestivaalilla pari vuotta sitten. Meitä oli yli 5000 osanottajaa, jotka ottivat ilon irti – todella hauskaa!

Logistisesti Alankomaat ovat lähellä.

Milloin hollantilainen versio Partykingistä avaa porttinsa ei ole vielä päätetty. Yhtiö ei ole edes päättänyt lähtevätkö he seuraavaksi Alankomaihin vai laajentavatko he johonkin toiseen maahan.

Arvioimme Alankomaita yhdessä muiden vaihtoehtojen kanssa ja toivomme, että voimme lanseerata joillakin näistä markkinoista ensi vuoden alussa, Joel Svensson sanoo.