Panda muutti Tehtaanmyymälän verkkokaupaksi

Digiloikka alle kahdessa viikossa.

Panda muutti Vaajakoskella sijaitsevan Tehtaanmyymälän verkkokaupaksi. Digiloikka tapahtui kahdessa viikossa, kun korona sulki makeistehtaan vieressä sijaitsevan kivijalkaliikkeen. Nyt lakritsit ja suklaat saa kuitenkin tilattua suoraan kotiin.

Pandan makeistehdas on toiminut Jyväskylän Vaajakoskella jo sata vuotta ja siellä vierailee viikoittain tuhansia suomalaisia.

Ilmoitus

Kun korona sulki liikkeet, Tehtaanmyymälässä toimittiin nopeasti.

Olen todella ylpeä ja iloinen siitä, että Vaajakosken tehtaanmyymälä jatkaa toimintaansa, vaikka fyysiset ovet joudutaankin tilapäisesti sulkemaan. Pystyimme reagoimaan poikkeukselliseen tilanteeseen pikavauhdilla, ja tehtaanmyymälän henkilöstö pyörittää nyt myymälää verkossa. Toivomme tietysti, että mahdollisimman moni Panda-fani löytäisi uuden verkkokauppamme, Orkla Suomen myyntijohtaja Jussi Tolvanen kertoo yhtiön tiedotteessa.

Panda Tehtaanmyymälän verkkokaupan valikoimiin kuuluu muun muassa makeistehtaan erikoiseriä, jättipusseja, monipakkauksia, Pandan suklaalevyjä sekä irtomakeisrasioita. Avajaistarjouksena verkkokauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 35 euron tilauksiin toukokuun loppuun asti.