Pakettipisteen automaatteja nyt myös Pohjois-Suomeen

Osuuskauppa Arinan myymälöihin 11 pakettiautomaatia.

Ilmoitus

Pakettipisteen pakettiautomaattiverkosto jatkaa laajentumistaan, nyt Poohjois-Suomeen Osuuskauppa Arinan yhteistyön myötä. Automaatteja löytyy Oulun lisäksi Kempeleeltä, Kiimingistä, Kemistä, Ranualta, Rovaniemeltä, Sodankylästä ja Ivalosta. Verkostoon on luvassa laajennusta vielä lähiaikoina myös Raaheen, Limingalle, Haukiputaalle, Kittilään ja Tornioon.

Pakettipisteen pakettiautomaatteihin toimitetaan muun muassa verkkokauppaostoksia ja yksityisten henkilöiden lähettämiä paketteja nopeasti ja joustavasti. Pakettipisteen automaatit mahdollistavat pakettien noutamisen lisäksi myös niiden lähettämisen.

Arkiaamuisin ja lauantaisin

‒ Pakettipisteen pakettiautomaatteihin jaetaan ja noudetaan lähetyksiä Lehtipisteen jakelulla arkiaamuisin ja lauantaisin kello 5‒9 välillä. Paketin voi ohjata kätevästi esimerkiksi työmatkan varrella tai työpaikan lähellä olevaan automaattiin, josta sen saa noudettua jo päivällä.  Itsepalveluna automaatista noudettu paketti tarkoittaa myös ajansäästöä, sillä monissa henkilökohtaista palvelua tarjoavissa toimipisteissä on ruuhkaa näin joulun alla, kertoo Lehtipisteen myyntijohtaja Juha Teinilä pakettiautomaattipalvelusta tiedotteessa.

Nyt Pakettipisteen valtakunnallinen automaattiverkosto on laajentunut yhteistyön myötä Pohjois-Suomeen Osuuskauppa Arinan useisiin S-marketteihin ja Sale-myymälöihin. Lisäksi automaatit löytyvät Kemin ja Rovaniemen Prismoista Kiimingin ABC-asemalta. Joulun alla asennetaan 11 automaattia vielä lisää.

– Meille Arinassa on tärkeää palvelukokemus. Arjen helpottaminen on tässä tärkeässä osassa ja tällä palvelulla omistajamme ja myös muut asiakkaat voivat noutaa samalla kerralla kaupassa käydessään tilaamansa paketit, kertoo Osuuskauppa Arinan toimialajohtaja Mikko Polso.

Kauppojen eteis- ja käytävätiloissa

Pakettipisteen automaatit sijaitsevat päivittäistavarakauppojen eteis- ja käytävätiloissa, ja ne ovat auki kauppojen aukioloaikojen mukaan. Automaateista voi noutaa Pakettipisteen omien lähetysten lisäksi Matkahuollon, PostNordin ja DHL Expressin paketteja.

– Yhteistyö Pakettipisteen kanssa on alkanut erittäin hyvin. Meillä on jo Postin ja Matkahuollon pisteet, joita Pakettipisteen uudet automaatit täydentävät hienosti. Kiireisessä arjessa tämä palvelu tuo yhden ratkaisun lisää päästä nopeammin viettämään aikaa itselle tärkeiden asioiden parissa. Toivomme, että voimme tarjota palvelua jatkossa myös laajemmin asiakkaillemme, Mikko Polso jatkaa.

‒ Käymme jatkuvasti neuvotteluja niin sopivia sijoituspaikkoja edustavien tahojen kuin eri lähetys- ja kuriiripalveluiden kanssa. Alkuvuodesta 2019 Pakettipisteen verkosto kattaa jo 300 automaattia erikokoisilla paikkakunnilla ympäri Suomea. Monelle paikkakuntalaiselle pakettiautomaattipalvelu edustaa kotiseudun tarjoamia tärkeitä peruspalveluita, toteaa Lehtipisteen toimitusjohtaja Janne Mansukoski.

Ilmoitus