Pakettiautomaattiyhteistyö: K-ryhmä ja Pakettipiste

"Asiakkaat arvostavat eri toimijoiden yhteiskäyttöisiä automaatteja."

Ilmoitus

Pakettipiste ja K-ryhmä valtakunnalliseen pakettiautomaattiyhteistyöhön
Pakettiautomaatin ovia avataan yhteistyön myötä yhä vilkkaampaan tahtiin

Lehtipiste laajentaa valtakunnallista Pakettipiste-automaattiverkostoaan yhteistyössä K-ryhmän kanssa. Automaatteja sijoitetaan K-ryhmän yli sataan päivittäistavarakauppaan eri puolelle Suomea. Yhteistyön myötä paketteja lähettävien ja vastaanottavien asiakkaiden uskotaan avaavan automaattien ovia vilkkaaseen tahtiin muun päivittäisen asioinnin yhteydessä.

Ilmoitus

Lehtipisteen hallinnoiman Pakettipisteen automaattiverkosto on laajentunut Helsinki‒Ivalo-välillä yli 150 automaattiin viime syksystä lähtien. Nyt verkostoa laajennetaan entisestään K-ryhmän yhteistyön myötä.

– Kattavien pakettipalvelujen tarjoaminen on yksi esimerkki tavoista, joilla haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea. Palvelutarjonnalla on keskeinen rooli suomalaisten arjen sujumisessa, ja kauppareissun lomassa monen muun asian hoitaminen käy luontevasti. Monista kaupoista on jo nyt tullut monipuolisia palvelukeskuksia ja uskomme, että tulevaisuudessa tämä kehitys jatkuu, palvelujohtaja Petri Toivonen K-ryhmästä toteaa tiedotteessa.

Toimitusten nopeus ja laajat noutoajat ovat valttia

Pakettipisteen automaatteja on ollut syksystä lähtien toiminnassa muutamissa K-ryhmän päivittäistavarakaupoissa.

‒ Olemme testanneet niiden toimivuutta osana muita palveluita ja ne ovat saaneet kiitosta. Asiakkaat voivat hakea pakettilähetyksen helposti muun asioinnin yhteydessä silloin kuin heille parhaiten sopii, vaikka viikonloppuna. Asiakkaat arvostavat eri toimijoiden yhteiskäyttöisiä automaatteja ja me K-ryhmässä haluamme palvella asiakkaitamme parhailla palveluilla, Petri Toivonen sanoo.

‒ Meille on tärkeää palvella eri puolella Suomea asuvia saman tasoisilla nouto- ja lähetyspalveluilla. Vaikka Pakettipisteen automaatit toimivat asiakkaan näkökulmasta itsepalveluperiaatteella, ne vaativat hyvän palveluekosysteemin sen ympärille. Meidän tehtävänämme on huolehtia, että kaikki toimii varmasti ja ajallaan, kertoo tiedotteessa toimitusjohtaja Janne Mansukoski Lehtipiste Oy:stä.

‒ Pakettipisteen automaatteihin jaetaan paketit Matkahuollon, PostNordin, ja DHL Expressin toimesta heidän omilla jakelujärjestelmillään. Lisäksi lehtijakelun yhteydessä jakaa Pakettipiste itse paketit jo aamuisin klo 05-09 välillä, kuutena päivänä viikossa. Aamutoimitukset automaatteihin tarkoittavat asiakkaalle nopeaa paketin vastaanottoa, mikä on monille verkkokauppaostoksia tekeville tärkeä asia, toteaa puolestaan tiedotteessa myyntijohtaja Juha Teinilä Pakettipisteeltä.

Pakettipisteen ideana on – nimensä mukaisesti – koota eri verkkokauppojen ja eri lähetys- ja kuriiripalveluiden välittämät paketit siihen pisteeseen, joka sopii asiakkaalle parhaiten. Mitä enemmän automaatteja löytyy eri paikoista, sitä joustavammin asiakas voi pakettinsa noutaa.