Pakettiautomaatteja asennetaan loppuvuoden sesonkia varten

Sesonki Black Fridaysta tammikuuhun.

Ilmoitus

Pakettipiste tuo eri puolille Suomea noin 60 pakettiautomaattia ja lähiviikkojen kuluessa vielä 100 lisää. Automaatit kuuluvat osaksi Pakettipisteen valtakunnallista 300 pakettiautomaattiverkostoa.

Yrityksen tiedotteen mukaan odotettu alekampanja Black Friday käynnistää 23.11. pakettisesongin, joka jatkuu joulun yli tammikuun alennusmyynteihin saakka. Tuoreeseen kyselyyn vastanneista kolmannes aikoo tehdä Black Fridaysta verkkokauppaostoksia, ja varsin moni haluaa noutaa tuotteet pakettiautomaatista.

Kolmannes hyödyntää tarjouksia

Pakettipisteen teettämän kyselyn mukaan hieman vajaa kolmannes vastaajista uskoo hyödyntävänsä Black Fridayn tarjouksia ja tekevänsä verkkokauppaostoksia. Alelöytöjen tekeminen houkuttelee etenkin nuoria aikuisia; neljä kymmenestä 25-34 -vuotiaasta aikoo hyödyntää viikonlopun mittaiseksi venyneen alekampanjan tarjouksia, joista osa kääräistään pukinkonttiin.

Toimitusnopeus on vastaajille niin ikään tärkeä tekijä, ja kyselyn perusteella miehet ovat naisia malttamattomampia pakettien odottajia.

Verkkokauppatoimitukset halutaan pakettiautomaattiin

Verkkokaupasta Black Friday -löytöjä tekevistä vastaajista yli kolmannes haluaa noutaa ostoksensa pakettiautomaatista, näin myös Pirkanmaalla.

Pakettiautomaatti on erityisesti 25-44 -vuotiaiden vastaajien suosiossa, sillä lähes puolet haluaa noutaa verkkokauppaostoksensa kodin lähellä sijaitsevasta pakettiautomaatista itsepalveluna. Etenkin naiset ovat aktiivisia pakettiautomaattien käyttäjiä.

‒ Pakettiautomaattien suosio on lisääntynyt erityisesti työikäisten keskuudessa. Kiireiset ihmiset arvostavat omaa aikaansa, ja pakettiautomaatista voi hakea verkkokauppaostoksensa silloin kun itsestä tuntuu, aina aamuvarhaisesta iltamyöhään tai vaikka viikonloppuna, kertoo Pakettipisteen toimitusjohtaja Janne Mansukoski tiedotteessa.

Nopeat aamutoimitukset myös pirkanmaalaisille

Ilmoitus

Pakettipiste tuo itsepalveluperiaatteella toimivia pakettiautomaatteja arjen liikkumispaikkojen yhteyteen, muun muassa Prismoihin, S-marketteihin ja kauppakeskuksiin.

‒ Näemme, että pakettiautomaatit ovat tärkeä lisäpalvelu asiakkaillemme, sillä he voivat muun asioinnin yhteydessä noutaa paketteja kauppojen laajoina aukioloaikoina, toimitusketjun päällikkö Mari Nenonen S-ryhmän vähittäiskaupasta toteaa.

Marraskuun ensimmäiseen viikonloppuun mennessä asennetaan eri puolille Suomea noin 60 automaattia ja lähiviikkojen kuluessa vielä 100 lisää. Vuoden vaihteeseen mennessä Pakettipiste palvelee jo 300 automaatin valtakunnallisella verkostolla, joka tulee vielä laajenemaan.

Jatkossa paketti odottaa lähettäjäänsä

‒ Pakettipisteen automaatit sijoitetaan niin, että ne helpottavat ja nopeuttavat pakettien noutoa arjessa. Paketit jaetaan automaatteihin arkiaamuisin ja lauantaisin aamulla kello 05-09, eli lähetyksen voi hakea jo aamupäivällä tai työpäivän aikana. Nyt paketti odottaa hakijaansa, eikä toisin päin, jatkaa Juha Teinilä.

Pakettipisteen automaateista voi noutaa Matkahuollon, PostNordin ja DHL Expressin kuljettamat paketit Pakettipisteen omien lähetysten lisäksi.

‒ Haluamme palvella kuluttajia nopeilla aamutoimituksilla ja laajalla valtakunnallisella verkostolla, joka kattaa Suomen keskeisimmät postinumeroalueet. Lähialueen Pakettipisteen automaattiin on jatkossa helppo ohjata niin kotimaisista kuin ulkomaalaisista verkkokaupasta tehdyt ostokset, eli noutaa ne samasta paikasta, Teinilä summaa.