Osta jouluherkut verkosta – Hyväntekeväisyyskeräys erityistukea tarvitseville lapsille ja nuorille

Klarna ja Fiksuruoka yhdistivät voimansa – osta Fiksuruuan joulupaketti ja lahjoitat samalla Joulupuukeräykseen.

Maksujätti Klarna ja pääosin hävikkiruokaan erikoistunut Fiksuruoka organisoi lahjoituskampanjan Joulupuukeräykselle. Kampanjassa yhdistyy paitsi sujuva verkko-ostaminen, myös toisille antaminen kaiken kiireen keskellä. Joulupaketin ostaja tukee ostoksellaan lapsia ja nuoria.

Käytännössä se toimii niin, että Fiksuruoka on lanseerannut joulupaketin, jonka tarkoituksena on helpottaa joulukiireitä. Klarna ja Fiksuruoka lahjoittavat jokaisesta ostetusta paketista vastaavan paketin Joulupuukeräykseen.

Ilmoitus

Klarna ja Fiksuruoka kertovat tiedotteessa, että tarkoituksena on jakaa vähintään 1000 joululahjaa erityisen tuen piirissä oleville lapsille ja nuorille,

Halusimme lähteä mukaan Joulupuu-keräykseen, jotta jokainen lapsi ja nuori saisi tänä vuonna joululahjan. Erityisesti näin poikkeustilanteen aikana erityistukea tarvitsevia on entistä enemmän, joten olemme iloisia, kun voimme tehdä oman osamme ja tarjota yhdessä asiakkaidemme ja Klarnan kanssa herkkupaketteja ilahduttamaan näiden lasten ja nuorten joulua, Fiksuruoan toimitusjohtaja Juhani Järvensivu sanoo.

Joulupaketit toimitetaan kampanjan päätyttyä Joulupuulle, jota ylläpitää Nuorkauppakamari. Pelkästään pääkaupunkiseudulla on heidän mukaansa kymmeniä tuhansia lapsia ja nuoria, jotka tarvitsevat erityistä tukea. Joululahjakeräyksen avulla tuetaan esimerkiksi lastensuojelun piirissä olevia.

Joulukausi on antamisen aikaa. Meille lasten ja nuorten tukeminen tuntui luontevalta keinolta levittää hyvää. Nyt pandemia-aikana yhä useammalla perheellä on taloushuolia, ja haluamme tuoda niihin hieman helpotusta, Klarna Suomen kaupallinen johtaja Jacob Segercrantz sanoo ja jatkaa:

Fiksuruoan joulupaketti onkin käytännöllinen tapa vähentää omia joulukiireitä ja samalla piristää jonkun toisen joulua.

Joulupaketteja voi tilata Fiksuruuan verkkokaupasta tästä päivästä alkaen ja lahjoitukset jatkuvat aina 16.12 saakka. Itselleen joulupaketteja voi tilata myös tämän jälkeen. Joulupakettien hinta vaihtelee 9,90 eurosta 19,90 euroon saakka ja nopeasti vilkaistuna se sisältää jouluisia herkkuja.

Fiksuruoan ja Klarnan herkkulahjoitus on varmasti lahjansaajille mieluinen yllätys! Meillä on usein puutetta erityisesti nuorille suunnatuista lahjoista ja tämä lahjoitus osuu nappiin siihen kohderyhmään. Tänä vuonna jos milloin on suuri tarve joulumielelle ja hyvälle tahdolle, toivottavasti mahdollisimman moni muukin, niin yritys kuin yksityishenkilö, lähtee mukaan Joulupuu-keräykseen! Doris Tuohimaa, Joulupuu Helsingin yrityskeräysvastaava kannustaa.

Ilmoitus