Oriolan omistama Kronans Apotek sai uuden toimitusjohtajan

”Fyysisten ja digitaalisten kanavien on kasvettava yhteen”.

Hannes Hasselrot aloitti Oriolan omistamalla Kronans Apotekilla vuonna 2019, jolloin tehtävänä oli kehittää apteekkiketjun verkkokauppaa. Sen jälkeen vastuu on kasvanut laajemmin myyntiorgaanisaatioon.

Nyt vuorossa on uusi askel eteenpäin, kun hän aloittaa Kronans Apotekin, mikä on Ruotsin kolmanneksi suurin apteekkiketju, toimitusjohtajana. Yhtiö kertoo asiasta tiedotteessa.

Ilmoitus

Apteekkiala on edelleen muuntautumisreissun alussa, Hannes Hasselrot kommentoi ja jatkaa:

Meidän verkkokauppavarastomme on esimerkki miten panostamme ja kehitymme. Samalla on otettava huomioon, että yhdeksän kymmenestä reseptistä haetaan fyysisestä apteekista. Lääkkeet, neuvonta, tieto ja farmaseuttien taidot ovat ydinliikeideamme. Siitä on pidettävä huoli ja kehitettävä linjassa asiakkaiden uusien odotusten mukaisesti. Fyysisten apteekkien ja digitaalisten kanavien on kasvettava yhteen ja annettava asiakkaille yhdenmukainen kauppa.

Hasselrot aloittaa uudessa tehtävässä 1.12.2021 ja on nimitetty lisäksi Oriola Oyj:n Consumer-liiketoiminta-alueen johtajaksi ja Oriolan johtoryhmän jäseneksi.

Ennen Kronans Apotekiin siirtymistä Hannes Hasselrot vastasi Peak Performancen kansainvälisestä laajentumisesta. Hänellä on ollut johtotehtäviä myös Jack & Jonesilla sekä H&M:lla.