Emeet: Onnistunut päivä Helsingissä

Emeet pidettiin tiistaina Clarion Helsingissä ja paikalla oli suuri joukko alan ammattilaisia. Yksi päivän kuumimmista aiheista oli uusien markkinoiden valloittaminen.

Ehandelin päätoimittaja Johanna Allhorn avasi päivän, jonka jälkeen lyhyen tervehdyksen piti Postnordin verkkoasiantuntija Mika Granath.

Granath sivusi puheenvuorossaan muun muassa Postnordin julkaisemaa suurta verkkokaupparaporttia, jonka tiimoilta vedettiin myös ison kuulijakunnan kerännyt sessio.

Ilmoitus

- Suomalaiset menevät entistä useammin mobiililaitteella verkkokauppaan, Granath kertoo tutkimuksen tuloksista ja toteaa, että kotimaiset verkkokaupat ovat nousussa.

Esitelmä käsitteli myös kestävää kehitystä. Postnordin tutkimuksen mukaan vastuullisuus on erityisen tärkeää lähinnä ihoa käytettävien tuotteiden kohdalla.

Tutkimus esittelee laajasti pohjoismaalaisten asenteita ja kokemuksia verkkoshoppailuun sekä kestävää kehitystä ja vastuullisuutta kulutuksen kohdalla.

 

Emeet on demokraattinen tapahtuma, jossa osanottajat muotoilevat päivän. Ruututauluun kirjoitetaan aihe, jonka haluaa tuoda esille ja keskusteluryhmällä on 45 minuuttia aikaa viedä aihe lävitse. Kukin paikalla olija osallistuu haluamiinsa keskusteluihin.

Tällä kertaa taululle nousivat muun muassa aiheet Tunteet pelissä - asiakaskokemus onlinella, The Ideal Delivery Experience, Amazon - näin käännät uhkan mahdollisuudeksi, How to get time to growth your business, ryhmäkeskustelu verkkokauppa alustat sekä paljon muuta.

Kaikki käydyt sessiot vetivät paikalle runsaan joukon keskustelijoita ja kysymyksien siivittäminä jaettiin tietotaitoa ja kokemuksia.

 

Ilmoitus

Emeetin sponsorit, joista on kirjoitettu viimeisten viikojen aikana, olivat niin ikään paikalla esittelemässä toimintaansa.

Päivän päätti arvostettu puhuja ja osaaja, ruotsalaisguru Johan Rönnestam. Rönnestamilla on takana pitkä ura kansainvälisen kommunikaation alalla sekä bisneksen kehittäjänä.

Päivä päättyi viihteelliseen illalliseen.