Onninen lisäsi korttimaksun verkkokauppaan

Ensimmäinen teknisen tukkukaupan toimialalla.

Onninen -verkkokaupassa voi nyt maksaa myös kortilla. Palvelu alkoi pari päivää sitten.

Korttimaksu verkossa on ollut vahvasti asiakkaidemme toive. Kehitämme digipalvelujamme Suomessa ja olemme pystyneet reagoimaan nopeasti tuomalla uuden toiminnallisuuden käyttöön verkkokaupassa. Yhä useampi asiakkaamme haluaa tehdä ostoksensa verkossa hänelle sopivalla ajalla. Haluamme palvella asiakkaita joustavasti, jotta he voivat itse tehdä valinnan maksutavasta, Onnisen toimitusjohtaja Martti Forss kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Onninen kertoo edelleen, että verkkokaupassa voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla Visalla ja Martercardilla. Kortilla voi maksaa saatavilla olevia varastovalikoiman tuotteita, joiden toimitusaika on viikon sisällä. Tuotteita, joita jatkokäsitellään tilauksen teon jälkeen ei voi ainakaan vielä maksaa kortilla. Maksutoimintoja kehitetään asiakaspalautteen perusteella.

Onnisen verkkokaupassa asiointi vaatii kuitenkin Onninen-asiakkuutta.

Useimmat asiakkaistamme käyttävät ostamiseen monia eri kanavia. Tulemme jatkamaan verkko-ostamisen ja kivijalkamyymälöiden kehittämistä käsi kädessä. Verkossa on helppo vertailla eri tuotteita ja tarkistaa myymäläsaatavuus, vaikka tuotteen noutaisi myymälästä, Forss sanoo.

Onnisen verkkokaupassa on yli 200 000 tuotetta kattava tuotehaku sekä paljon teknistä tietoa.