Onlinemyynnin superammattilainen liittyi Swappien hallitukseen

”Monipuolinen johtajakokemus globaalisti menestyneistä teknologiayrityksistä.”

Käytettyjä matkapuhelimia myyvä Swappie täydensi hallitustaan ruotsalaisella Mengmeng Dunilla

Du tunnetaan komeettamaisesta urastaan monien teknologiayhtiöiden hallituksissa ja tällä hetkellä hän on esimerkiksi meille tuttujen Finnairin ja Clas Ohlsonin hallituksen jäsen. Mengmeng Du on aiemmin ollut mukana muun muassa muotiyhtiö Filippa K:ssa sekä Qliro Groupin hallituksessa. Parhaiten hänet tunnetaan kuitenkin ehkä Spotifylta.

Ilmoitus

Dunin huippumeriitteihin kuuluu myös jäsenyys Ruotsin pääministerin kansallisessa innovaationeuvossa, jossa hän vaikutti neljä vuotta.

Mengmeng Dun laaja kansainvälinen kokemus kuluttajaliiketoiminnasta vahvistaa Swappieta tärkeällä hetkellä. Skaalaamme Swappieta nyt vauhdilla uusiin maihin. Tämä vaatii vahvempaa näkökulmaa kansainväliseen liiketoimintaan, Swappien perustaja ja toimitusjohtaja Sami Marttinen sanoo.

Ruotsissa Mengmeng Du on yksi yritysmaailman vaikutusvaltaisimmista johtajista ja ollut muun muassa talouslehti Veckands Affärer Most Powerful Woman in Business-listalla.

 

Swappie sai kesällä jättirahoituksen toimintansa laajentamiseksi ja yritys on lisännyt henkilökuntaansa ripeää tahtia samalla, kun liikevaihto on ponkaissut rajuun kasvuun.

Swappie on noussut nopeasti vahvaksi ja tunnetuksi kansainväliseksi kuluttajabrändiksi. Olen erittäin iloinen päästessäni mukaan rakentamaan Swappien yhä kiihtyvää kasvua. Autamme kuluttajaa tekemään kestäviä valintoja ja annamme heille turvallisen ja luotettavan ostokokemuksen, Mengmeng Du sanoo tiedotteessa ja jatkaa:

Olen erittäin vaikuttunut Swappien perustajista sekä heidän poikkeuksellisen vahvasta tiimistään ja odotan yhteistyötämme innolla.

Ilmoitus