OmaPostilla jo yli miljoonaa aktiivikäyttäjää kuukaudessa

”Yli 100 000 käyttäjää avaa OmaPostin miltei päivittäin”.

Posti kertoi aiemmin viikolla lähetetyssä tiedotteessa saavuttaneensa huhtikuussa uuden merkkipaalun, kun OmaPosti -palvelu ylitti miljoonan kuukausittaisen aktiivikäyttäjän rajan. Verkkokauppa on kiihdyttänyt palvelun käyttöä.

OmaPostin suosituin ominaisuus on paketin seuranta. Postin mukaan toimituksia seurataan yli 3 miljoonaa kertaa kuukaudessa. Sovelluksen kautta voi muun muassa seurata paketin matkaa ja milloin se toimitetaan haluttuun paikkaan.

Ilmoitus

Suurin käyttäjäryhmä on 25-35-vuotiaat ja toiseksi eniten käyttäjiä löytyy Postin mukaan yli 65-vuotiaista.

Haluamme palautetta ja dialogia asiakkaiden kanssa. OmaPostin avulla palvelemme asiakkaita paremmin ja vahvistamme asiakaslähtöistä kehitystyötämme. Saamme melkein reaaliajassa tietoa siitä, mikä toimii ja mikä ei. OmaPostista asiakas voi valita juuri ne toimitustavat ja palvelut, jotka hänelle itselleen parhaiten sopivat. Tavoitteemme on, että OmaPosti on jatkossakin yksi Suomen suosituimmista sovelluksista ja jokaisen suomalaisen puhelimessa, OmaPostin kehityksestä vastaava Miikka Roine kertoo tiedotteessa.

Sovellukseen on tulossa lähiaikoina uusia toimintoja, kuten pakettitoimituksen seuranta reaaliaikaisella kartalla, ovikoodin jakaminen kuljettajalle, tarkentuva +-15 minuutin toimitusaikaikkuna ja digitaalinen tullaus.