Oma alue luonnonkosmetiikalle

Stockmann avaa Helsingin tavarataloon oman alueen suositulle luonnonkosmetiikalle.

Luonnonkosmetiikan alue saa paraatipaikan tavaratalon katutasolta ja samalle valikoimaa kasvatetaan monilla uusilla brändeillä. Stockmann on jo aiemmin tänä vuonna uudistanut sekä naisten että miesten muodin alueita ja laukkuosastoa. Nyt uudistukset ovat edenneet kauneudenhoidon alueelle ja ensimmäisenä esitellään kokonaan uusi osasto.

Luonnonkosmetiikkavalikoimasta löytyy niin meikkejä kuin erilaisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita sekä mahdollisuus meikkaukseen.

Ilmoitus

Kokoamalla koko luonnonkosmetiikkatarjontamme uuteen, raikkaaseen ympäristöön haluamme vastata kasvaneeseen kiinnostukseen ja tuoda koko valikoimamme esille entistä inspiroivammassa ympäristössä. Haluamme luoda miellyttävät puitteet sille, että asiakkaidemme on mahdollisimman helppoa tehdä kestäviä ja luonnonmukaisia valintoja, Stockmannin kauneuden valikoimasta vastaava johtaja Jessica Nyholm-Silvennoinen kertoo.

Hänen mukaansa luonnonkosmetiikan suosio ja kysyntä on kasvanut ja Stockmannin asiakkaat ovat kiinnostuneita tuotteiden raaka-aineista, vegaanisuudesta ja sertifikaateista.

Tällä hetkellä tavaratalon valikoimassa on noin 50 eri brändiä ja uusina valikoimaan on liittymässä muun muassa Zuii Organicin ja Ere Perezin meikit, uusi kotimainen sertifioitu ihonhoitobrändi Taika, virolainen JOIK-sarja sekä hiustenhoitoon keskittyvä Bruns.

Miesten brändeistä löytyvät esimerkiksi Bulldog Natural Skincare, Melvita, Natura Siberica ja GRN.

Olemme ylpeitä uudesta alueesta ja innoissamme siitä, että pääsemme nyt esittelemään sen asiakkaillemme, joiden joukosta löytyy jo suuri joukko luonnonkosmetiikan ystäviä. Uskomme, että tavoitamme uudistuksen myötä myös monta tulevaa luonnonkosmetiikkafania, Stockmannin luonnonkosmetiikan valikoimavastaava Minna Pienimäki iloitsee.

Stockmann kertoo eilen lähetetyssä tiedotteessa, että tavoitteena on kasvattaa vastuullista valikoimaa kaikilla tuotealueilla.