Olo-apteekki ja sen verkkoliike avautuivat

”Suomessa on liikaa tabuja ja liian vähän hyvää oloa.”

 

Ilmoitus

Suomessa avattiin uusi kotimainen Olo-apteekkiketju. Olo-apteekin verkkokauppa oloapteekki.fi avautui samaan aikaan ensimmäisen fyysisen liikkeen kanssa.

Ensivaiheessaa verkkokauppa tarjoaa ketjun kampanjatuotteet ja väylän palveluihin, yritys kirjoittaa tiedotteessaan. Loppuvuoden aikana verkkokauppa laajenee ja tarjoaa myös reseptilääkkeet sekä apteekin laajan valikoiman kaikkine uutuuksineen.

Uusi toimija haluaa kiinnittää huomiota apteekin laajempaan rooliin ja mahdollisuuteen matalan kynnyksen terveyspalveluna.

Olo-apteekin digitaaliset vastaanotot ja hyvinvointia tukevat palvelut tuovat apteekille uusia mahdollisuuksia ennaltaehkäisevään terveyden tukemiseen ja etävastaanotot tuovat terveydenhuollon ammattilaiset asiakkaan saataville apteekkiasioinnin yhteydessä. Terveystalo on Olo-apteekissa läsnä digitaalisesti ja apteekeissa on saatavana myös muita hyvinvointia tukevia palveluja.

- Kumppanuusmallimme on kansainvälisestikin ainutlaatuinen asiakaslähtöinen toimintamalli, joka tarjoaa asiakkaille lääkehoidon lisäksi ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa. Ketjun tavoitteena on toimia kattavana terveyden ja hyvinvoinnin lähipalvelupisteenä, Olo-apteekin toimitusjohtaja Aleksi Routama kertoo yrityksen tiedotteessa.

 

Ketjun ensimmäinen fyysinen liike avautui Kampin Graniittitaloon. Uudessa apteekkiketjussa voimansa yhdistävät apteekkarit, Terveystalo ja Tamro. Ketjun muut apteekit Ympyrätalon apteekki ja Apteekkimarket Pajamäki muuttuvat Olo-apteekeiksi myöhemmin syksyllä. Syyskuun aikana Olo-apteekki julkistaa seuraavat ketjuun liittyvät apteekit.

Ilmoitus