Nyt voit tarkastaa näön verkossa

Instrumentarium lanseerasi näöntarkastuksen verkossa.

Instru Optiikka Oy:hyn kuuluva Instrumentarium kertoo tänään tarjoavansa ensimmäisenä toimijana asiakkailleen mahdollisuuden silmälasimääräyksen päivittämiseen ja näöntarkkuuden tarkastamiseen verkossa. Palvelu ei maksa mitään ja se soveltuu 18-40-vuotiaille, joilla ei ole silmäsairauksia eikä henkilö tarvitse lähi- tai moniteholaseja. Instrumentariumin optikot tarkistavat ja hyväksyvät palvelun määräämät silmälasimääräykset.

Myös optisella alalla erilaisten verkkopalveluiden kysyntä on kasvanut viime vuosina ja koronavirus on vauhdittanut kehitystä entisestään. Haluamme ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa tarjota asiakkaillemme erilaisia vaihtoehtoja asioida kanssamme. Myymäläverkostomme ja verkkopalvelumme tukevat saumattomasti toisiaan. Olemme olleet yli sadan vuoden ajan mukana suomalaisten arjessa, ja meille on tärkeää olla mukana jatkossakin vieden samalla koko alaa eteenpäin, Instru Optiikka Oy:n toimitusjohtaja Pasi Anttila kertoo.

Ilmoitus

 

Helppo ja nopea tapa

Testin tekemistä varten asiakas tarvitsee kaksi laitetta, tietokoneen tai tabletin ja älypuhelimen. Laitteet asetetaan kolmen metrin päähän toisistaan. Näöntarkastus kestää 20 minuuttia eikä se maksa tällä hetkellä mitään.

Instrumentarium kertoo, että uusi silmälasimääräys ilmestyy Instrumentariumin verkkokaupassa asiakkaan henkilökohtaiselle sivulle 48 tunnin sisällä näöntarkastuksesta.

Verkkonäöntarkastus on helppo tapa päivittää silmälasimääräys ja tarkistaa oma näöntarkkuus kotona. Asiakas voi käyttää silmälasimääräystä tilatessaan yksiteholasit verkkokaupastamme tai asioidessaan myymälässämme. Säännölliset käynnit optikolla ja silmälääkärillä ovat edelleen tärkeitä laajempien tutkimusten tekemiseksi. Myös verkkonäöntarkastuksen tehneet asiakkaat voivat aina kysyä lisätietoa asiantuntijoiltamme, Instru Optiikka Oy:n markkinointi-, digi- ja valikoimajohtaja Kati Litmanen kertoo.

 

Omnikanavainen panostus

Instru Optiikka Oy uudisti Instrumentariumin ja Nissen verkkokaupat jo aiemmin kesällä, josta Ehandel kertoi tuolloin. Ketjun verkkokaupoista saa tilatattua piilolinssejä, aurinkolaseja ilman voimakkuuksia, oheistuotteita ja yksiteholaseja.

Meille on tärkeää vastata asiakkaidemme näönhuollon tarpeisiin niin myymälöissä kuin verkossakin. Pyrimme lisäämään mahdollisimman pian myös monitehosilmälasit ja aurinkolasit voimakkuuksilla verkkokauppamme tuotevalikoimaan. Tavoitteenamme on saumaton asiakaskokemus, jolloin asiakas voi esimerkiksi käydä näöntarkastuksessa myymälässä ja tilata haluamansa tuotteet verkosta tai toisinpäin, Litmanen summaa.

Instrumentarium kertoo tiedotteessa, että verkkonäöntarkastus on tehty yhteistyössä hollantilaisen Easee BV:n kanssa, mikä on EU:ssa hyväksytty lääkinnällinen laite ja sillä on CE-merkintä.

Ilmoitus