Nyt McDonald´sin pikaruokaa saa kotiin myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella

McDonald´sin ja Woltin yhteistyö laajenee.

McDonald´sin kotiinkuljetusyhteistyö Woltin kanssa laajenee viiteen uuteen ravintolaan huomenna, jolloin kotiinkuljetukset ovat mahdollisia myös Helsingin Ala-Tikkurilan ja Itäkeskuksen, Lahden Launeen, Kuopion keskustan ja Jyväskylän Jyväkeskuksen ravintoloista. Laajennuksen myötä kotiinkuljetus on tarjolla yhteensä 14 McDonald´s-ravintolassa Suomessa.

Ilmoitus

Asiakas voi tilata ruoan Woltin ilmaisella mobiilisovelluksella haluamaansa osoitteeseen.

- Hyvän asiakaspalautteen pohjalta päätimme laajentaa kotiinkuljetusta paitsi pääkaupunkiseudulla myös muualla Suomessa. Kotiinkuljetuksen laajentaminen entistä useampaan ravintolaamme on tärkeä osa asiakaspalvelumme kehitystyötä, kertoo Suomen McDonald´sin toimitusjohtaja Olli Johansson tiedotteessa.

Lisää asiakkaita

Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja Woltin lähetti noutaa ruoan. Asiakas voi seurata toimituksen etenemistä Woltin mobiilisovelluksessa. Kotiinkuljetus toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Woltin kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Woltin hinnoittelun mukaan.

- Yhteistyö McDonald´sin kanssa on tuonut meille rutkasti enemmän asiakkaita, jonka lisäksi olemme saaneet käyttäjiltämme paljon toiveita yhteistyön laajentamisesta myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, sanoo Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski.

LUE MYÖS: https://ehandel.fi/mcdonalds-ja-wolt-aloittavat-kotiinkuljetukset/