NXT Nordicin liput ovat nyt saatavilla

NXT Nordic laajenee ensi vuonna. Oslon tapahtuman liput tulivat myyntiin tänään.

Kun Pohjoismaiden suurin verkkokauppatapahtuma NXT Nordic pidettiin tänä vuonna Spektrum-areenalla Oslossa, paikalle saapui miltei 1000 henkilöä. Päivän aikana he saivat tavata niin verkkokauppayrityksiä kuin palveluiden sekä tuotteiden toimittaja ja lavalle astui koko joukko mielenkiintoisia luennoitsijoita.

Ensi vuonna tapahtuma laajenee ja NXT Nordic pidetään nyt kaksi kertaa. Ensin Norjassa ja syyskuussa Ehandel lanseeraa tapahtuman Tukholmassa. Oslossa NXT Nordic on myös ensi vuonna 4. kesäkuuta ja Tukholmassa se pidetään Quality Hotel Friendsin konferenssitiloissa 17. syyskuuta.

Ilmoitus

- NXT Nordicin responssi Oslossa oli todella huikea ja panostamme siksi kahteen tapahtumaan ensi vuonna. Olemme varmoja, että löytyy tilaa kahdelle vähittäiskauppatapahtumalle tässä kokoluokassa ja toivomme, että NXT saa hyvän vastaanoton myös Ruotsissa, Ehandelin tapahtumapäällikkö Sahra Thurdin sanoo.

 

Liput myyntiin nyt

Ensi vuoden tapahtumien puhujien nimiä paljastetaan pikku hiljaa, mutta teemana tulee kuitenkin olemaan ”Asiakaskäytös tulevaisuudessa”. NXT:ssä on niinikään Emeetistä tuttujen kaltaisia sessioita ja Norjassa paljastetaan kuka saa tänä vuonna Ehandelin toimituksen kunniapalkinnon NXT Nordic Profile of the Year. Viime vuonna palkinnon sai Jollyroomin Ola Sauer.

- Tämän vuoden teemana on ”The Future of Customer Behaviour” ja olemme nyt valinneet, että kehitämme tätä niin, että fokus on asiakkaassa, jonka näemme tulevaisuuden kaupan tärkeimpänä pelaajana. Lisää tietoja tulee jatkuvasti, joten pidä silmäsi auki, Sahra Thurdin kertoo.

Oslon tapahtuman liput tulivat myyntiin heti puolenyön jälkeen tänään ja liput Tukholman tapahtumaan ovat saatavilla muutaman viikon kuluttua. Molempiin tapahtumiin sekä illallisiin on vain rajoitettu määrä lippuja, joten varaa paikkasi ajoissa, jos haluat varmistaa mukaanpääsysi. Myös suomalaiset kauppiaat ovat tervetulleita!

Lippujen hinnat ja lisää tietoa saat lipunvaraussivulta lue lisää tapahtumasta www.nxtnordic.com (suoraan lippujen varaukseen: https://nxtnordic.com/tickets/)

Tapaamisiin!

Ilmoitus