Novita tuo Muumi-langat vauhdittamaan kansainvälisen neulebuumin kasvua

Loveknittingin kansainvälisen verkkokaupan kautta langat tavoittavat kuluttajia USA:ssa, Iso-Britanniassa ja Euroopassa.

Ilmoitus

Suomalainen käsityölankojen valmistaja Novita on solminut yhteistyösopimuksen Moomin Charactersin kanssa ja tuo markkinoille Muumi-langat vauhdittamaan kansainvälisen liiketoimintansa ja neulebuumin kasvua.

Kainsainvälistä kiinnostusta

Ilmoitus

- Muumit ovat jatkaneet uusien sukupolvien ja maailman valloitusta sen jälkeen, kun Novitalla viimeksi oli Muumi-lankoja 1970-luvulla. Novita kansainvälistyy vauhdilla ja Muumi-langat ovat herättäneet kiinnostusta kansainvälisesti. On juuri oikea aika tuoda ne markkinoille, sanoo
Novitan toimitusjohtaja Daniela Yrjö-Koskinen tiedotteessa.

Muumi-langat tulevat myyntiin kevään aikana Suomen lisäksi Ruotsiin, Viroon ja Norjaan. Loveknittingin kansainvälisen verkkokaupan kautta Novitan Muumi-langat tavoittavat kuluttajia myös USA:ssa, Iso-Britanniassa ja Euroopassa.

Muumi-lankavalikoiman lanseerauksella Novita tavoittelee myös Aasian markkinoiden avausta. Muumit ovat suosittuja joka puolella maailmaa ja Aasiassa ne ovat saaneet erityisen suosion Japanissa. Maailmalla on meneillään myös kova neulomisbuumi.

- Muumi-langoilla tavoittelemme myös Aasian markkinoiden avausta, Daniela Yrjö-Koskinen sanoo.