Novita markkinoi äijäneulontaa YouTube-videolla – jäyhät miehet tarttuvat puikkoihin

”Aion neuloa vaimolle villasukat.”

Ilmoitus

Novitan 7 Veljestä -lankoja mainostava video hauskuuttaa nyt YouTubessa ja marssittaa esiin seitsemän suomalaista jäyhää äijää. Videolla esiintyvät seitsemänä veljeksenä muun muassa näyttelijä Mikko Parikka, laulaja Pauli Hanhiniemi ja jääkiekkoagentti Juha Hautamaa.

Näyttelijä Parikka innostui neulomisesta kuvauksissa niin, että aikoo neuloa vaimolleen Saralle villasukat.

Ilmoitus

- Kyllähän siinä sormet vähän ulkokuvauksissa palelivat, mutta neulominen on mielenkiintoista ja superhaastavaa. Se on jotenkin terapeuttista huomata heti oman kätensä jälki. Olen seurannut käsitöiden tekemistä, koska äitini ja isoäitini ovat ahkeria neulojia. Aion neuloa vaimolle villasukat, Parikka sanoo tiedotteessa.

"On pakko neuloa"

Neulominen on kasvava harrastus miesten keskuudessa. Novitaknits.comin kävijöistä jo 10 prosenttia on miehiä. Suomestakin löytyy useita julkisuudesta tuttuja miesneulojia, kuten Antti Holma. Hän kertoo opetelleensa raivoneulomaan Novitan YouTube-kanavalla olevan villasukkavideon avulla.

Novitalla digital media specialistina aloittanut Markus Haakana on harrastanut neulomista seitsemän vuotta.

- Neulon, koska on pakko neuloa. Neuloosi ei ole pelkkä vitsi, vaan minunkin kohdallani täyttä totta. Neulon tarpeeseen, itselleni ja perheelleni, mutta myös itseäni haastaakseni, saadakseni keskittyä johonkin, rauhoittuakseni. Olen levotonta tyyppiä, mutta neuletöissä jaksan useimmiten viedä kaikki aloitetut työt loppuun, Haakana sanoo.

Klassikkolangan juhlavuosi

Novitan suosittu 7 Veljestä -lanka, eli tuttavallisemmin ”Seiskaveikka” on lähes 50-vuotias. Mainosvideo on tehty klassikkolangan lähestyvän juhlavuoden kunniaksi ja kertomaan suomalaisesta elämäntyylistä ja neulomisesta Novitan kansainvälisille asiakkaille.

- Suomalainen originelli lifestyle ja pohjoismainen tapa neuloa kiinnostavat kansainvälisiä asiakkaitamme. Video myös muistuttaa siitä, että neulovien miesten osuus on kasvussa”, sanoo Novitan brändijohtaja ja 7 Veljestä -videon tuottaja Erika Appelström.