Nosh ja Sasta yhdistivät voimansa: Suunta-parkatakki on tehty käytetyistä muovipulloista

Vaateverkkoliike NOSH aloitti vuonna 2013 vaatekutsu-konseptin verkkokauppansa rinnalle. Tämän myötä yritys on nostanut liikevaihtoaan muutaman vuoden sisällä huimasti ja vuonna 2019 se kipusi jo 9,6 miljoonaan euroon.

 

Ilmoitus

Muutama päivä sitten NOSH Company Oy ja Sasta Oy lanseerasivat uuden SUUNTA-parkatakin, joka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista.

Takin suunnittelussa on otettu vahvasti huomioon ekologisuus ja kestävyys, NOSH kirjoittaa tiedotteessaan.

Takki on valmistettu muovipulloista kierrätettyä polyesteriä ja siinä 35 prosenttia hengittävää puuvillaa. Hengittävän materiaalinsa ansiosta takki sopii ympärivuotiseen käyttöön, yritys luonnehtii.

 

NOSH Company Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen naisten ja lasten vaatemerkki, jonka tuotteet valmistetaan Euroopassa ja vaatteiden pääraaka-aine on sertifioitu luomupuuvilla. Yritys aloitti niin kutsutun vaatekutsu-konseptin joitakin vuosi myöhemmin tarjotakseen henkilökohtaisemman ja yhteisöllisemmän tavan vaatteiden ostoon verkkokaupan rinnalla.

Sasta Oy on suomalainen ulkoiluvaatteiden asiantuntija, joka tarjoaa tuotteilleen myös korjauspalvelun, mikä pidentää niiden käyttöikää.