Norwegian ja Trustly yhteistyöhön myös Norjassa

Verkkomaksupalvelu Trustly ja halpalentoyhtiö Norwegian aloittavat yhteistyön. Uuden kumppanuuden ansiosta myös norjalaisasiakkaat voivat maksaa jatkossa lentonsa suoraan verkkopankissa.

Matkustajat maksavat yhä useammin lentolippunsa mieluiten verkkopankissa tai nettilompakolla kuin kortilla, kertoo äskettäin julkaistu tutkimus. Verkkomaksujen osuus kaikista maksuista oli 70 % Alankomaissa, 51 % Puolassa ja 49 % Saksassa. Muissa maissa, kuten Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa, verkkomaksut ovat yksi nopeiten yleistyvistä maksutavoista.

Trustly on jo aikaisemmin yhteistyössä Norwegianin kanssa Suomessa, Saksassa, Alankomaissa, Norjassa, Puolassa, Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa. Laajentuminen muille markkinoille on myös näköpiirissä.

Ilmoitus

Tämä yhteistyö on jälleen yksi osoitus pyrkimyksestämme parantaa ja yksinkertaistaa asiakaskokemusta. Trustly on meille arvokas kumppani, Norwegian Airin talousjohtaja Geir Karlsen toteaa.

Uusi yhteistyö Trustlyn kanssa hyödyntää halpalentoyhtiötä, joka aikoo kasvattaa näin myyntiään sekä alentaa kustannuksia ja korttireklamaatioiden riskiä.

Monilla Norwegianin suurimmista markkinoista kuluttajat suosivat jo selvästi eniten verkkomaksuja. Tämän vuoksi Trustly on hyvä kumppani Norwegianille, joka hyötyy myyntitapahtumien kasvusta. Meillä on ilo ja ylpeys tukea Norwegiania näillä tärkeillä markkinoilla, Trustlyn kaupallinen johtaja Johan Nord toteaa.

Norwegian on listautunut Oslon pörssiin ja operoi noin 500 reitillä.