Norja: Tässä on ruokalähettipalvelun Netflix-vastine

Pilotti starttaa kahdessa norjalaiskaupungissa - tilaukset kotiin kuukausimaksulla.

Wolt kertoo tänään lanseeraavansa Wolt+ tilauspalvelun asiakkailleen Norjassa. Maksamalla kiinteän summan kuukaudessa asiakkaat saavat ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiinsa uuteen ratkaisuun kuuluvissa ravintoloissa ja myymälöissä. Yhtiö pyrkii näin mullistamaan kotiinkuljetusalan.

Wolt + on alan vastaus striimauspalveluille. Maksat kiinteän summan kuukaudessa ja saat ilmaisen toimituksen sadoista ravintoloista ja kaupoista kotiovellesi puolessa tunnissa. Sitä voi tavallaan verrata Netflixiin, Woltin Norjan toimitusjohtaja Elisabeth Stenersen sanoo lehdistötiedotteessa.

Ilmoitus

Palvelu aloittaa ensimmäisenä Norjassa, jossa testiryhmät Trondheimissa ja Oslossa pääsevät kokeilemaan palvelua ensi viikosta alkaen. 

Toivomme, että tämä mullistaa toimitukset samalla tavalla kuin Netflix on mullistanut tapamme katsella sarjoja ja elokuvia. Mutta tämä on uusi konsepti, ja testaamme ensin rajoitetun asiakasmäärän kanssa. Sitten pyrimme skaalautumaan ja tuomaan tämän kaikkien asiakkaiden saataville lyhyessä ajassa, Stenersen sanoo. 

Lähitulevaisuudessa yhtiö toivoo, että uuden palvelun käyttöönotto jatkuu useammissa kaupungeissa ja kattaa enemmän ravintoloita ja kauppoja. 

Amerikkalainen kotiinkuljetusjätti DoorDash osti Woltin viime vuonna. Alunperin suomalainen lähettifirma on vakiinnuttanut asemansa kaikissa Norjan suurimmissa kaupungeissa sen jälkeen kun se lanseerasi maassa vuonna 2019.