Norja: ”Ihmiset valmistautuvat olemaan enemmän kotona”

Norjalainen Kondomeriet – eli, arvasit oikein – kondomien ja muiden eroottisten tuotteiden myyntiin erikoistunut liike – kasvattaa myyntiään. Asiasta raportoi Ehandelin norjalainen sisarsivusto.

Siinä kun korona on tuonut mustat pilvensä fyysisten liikkeiden ylle ja epävarmuus on vaikuttanut negatiivisesti myös useaan verkkokauppaan, on myös niitä, joilla pyyhkii hyvin. Yksi esimerkki on norjalainen verkkokauppa Kondomeriet.

Kondomeriet.no:n myynti on kasvanut miltei 50 prosenttia, yhtiön lehdistövastaava Marthe Søeflaten kertoo Ehandelin sisarsivustolle.

Ilmoitus

Myynnin ja kasvavan tilausmäärän lisäksi liikenne sivustolle on kasvanut. Yhtiöstä arvellaan, että monet hakevat sieltä inspiraatiota.

Tilausten määrä onlinella on kasvanut 45 prosenttia.

Yhtiö pitää fyysiset liikkeensä avoinna, vaikka kävijämäärä niissä on laskenut. He arvelevat, että henkilöt, jotka kuitenkin tulevat liikkeisiin, ostavat tuotteita, koska monet muut suunnitelmat ovat kuivuneet koronan vuoksi kasaan.

Koemme, että ihmiset noudattavat FHI:n (Norjan kansanterveyslaitos, toim. huom) neuvoja ja valmistautuvat olemaan enemmän kotona. On mukava nähdä, että ihmiset käyttävät aikaansa rakkauden huoltamiseen. Kun ravintola- ja kampaamokäynnit ovat nyt poissa pelistä, monet norjalaiset laittavat rahaa eroottisen hyvinvointiinsa. Se koskee niin parisuhteessa eläviä kuin sinkkuja, Søeflaten kertoo.