Nordic Option Taitonetti Oy:n vähemmistöosakkaaksi

”Tukemaan kasvua ja kansainvälistymistä.”

Taitonetti on vuosien varrella kasvanut nopeasti pienestä pelikahvilasta Suomen johtavaksi käytettyjen tietokoneiden myyjäksi. Vuonna 2019 myimme noin 28.000 konetta asiakkaillemme. Myytävät koneet ovat aina puhdistettuja, huollettuja ja testattuja ja annamme tuotteillemme vuoden takuun. Asiakaskuntamme koostuu suuressa määrin yksityisistä ihmisistä ja pääosa tuotteistamme myydään verkkokaupan kautta. Myös yritykset ovat enenevässä määrin huomanneet, että tarjoamamme laadukkaat ja hyväkuntoiset käytetyt tietokoneet voivat olla varteenotettava vaihtoehto uusille ja kalliimmille koneille, Taitonetin toimitusjohtaja Mikko Veijola toteaa.

Taitonetti toimii tällä hetkellä myös Ruotsissa. Tulevaisuuden tavoitteena on laajentaa Taitonetin toimintaa edelleen Suomen rajojen ulkopuolelle ja uskomme, että yhdessä Nordic Optionin kanssa pystymme ottamaan seuraavan kasvuaskeleen kohti tätä tavoitetta, Veijola jatkaa.

Ilmoitus

Pohjoissuomalaisiin kasvuyrityksiin sijoittava Nordic Option Oy lähtee nyt vauhdittamaan yrityksen kasvua ja kehitystä.

Nordic Optionin tarkoituksena on auttaa yritystä kehittämään edelleen sen toimintaa ja olla mukana luomassa kansainvälistä kasvua, sijoitusjohtaja Teemu Puumalainen Nordic Optionista kertoo.

Taitonetti Oy on Suomen suurin ja tunnetuin käytettyjen, laadukkaiden ja ekologisten tietokoneiden vähittäismyyjä. Yhtiö työllistää noin 25 henkeä. Vuoden 2019 liikevaihto oli yli 6 miljoonaa euroa.

Nordic Option Oy:n pääomistajat ovat Arvo Sijoitusosuuskunta, Partnera ja Oulun kaupunki.

Partnerit kertoivat yhteistyöstä tiedotteessa tänään.