Nordcloud nyt myös Tampereella

"Tampere on selvästi heti pääkaupunkiseudun jälkeen Suomen merkittävin ICT-alue".

Ilmoitus

Nopeaa kasvuaan jatkava Nordcloud avaa Tampereelle uuden toimipisteen Helsingin pääkonttorin sekä Jyväskylässä ja Salossa toimivien yksiköiden rinnalle. Tampereen toimisto asettuu Ratinan MOW Supernovan co-working -tilaan, joka tarjoaa inspiroivat tilat kaupungin ytimessä.

Tampereen yksikön vetäjäksi Site Manager -tittelillä on nimitetty Harri Lakkala, jolla on pitkä kokemus Tampereen seudun IT-markkinasta sekä Nokia Oyj:lta että yrittäjänä.

Ilmoitus

- Tampere on selvästi heti pääkaupunkiseudun jälkeen Suomen merkittävin ICT-alue, joka houkuttelee sekä osaajia että yrityksiä. Korkeakoulut ovat tuottaneet alueelle paljon korkean tason osaajia, joille pystymme tarjoamaan suoraan hyvin kiinnostavia töitä. Pidemmällä tähtäimellä haluamme myös palvella paikallisia asiakkaita, mutta ensisijaisesti olemme täällä kokeneiden pilviarkkitehtien ja kehittäjien vuoksi, kertoo Lakkala.

500 uutta työntekijää 18 kuukaudessa

Nordcloud aikoo palkata Tampereella useita kymmeniä pilviarkkitehtejä ja kehittäjiä lähivuosina. Euroopanlaajuisesti yhtiö aikoo kaksinkertaistaa pilviasiantuntijoidensa määrän ja palkata 500 uutta työntekijää seuraavan puolentoista vuoden aikana.

- Digitalisaation tulevaisuus on julkipilvessä. Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota töitä kokeneille alan asiantuntijoille myös Tampereella, sillä paikallinen asiantuntijayhteisö on hieno lisä kasvavaan tarpeeseemme. Yrityksenä tarjoamme loputtomia kehittymismahdollisuuksia uusimman teknologian parissa ja huipputason kansainvälisen kollegaverkoston", sanoo Nordcloudin rekrytoinnista vastaava VP, Talent Acceleration Kaisa Tikka-Mustonen.

Suomen nopeimmin kasvaviin kasvuyrityksiin kuuluva Nordcloud tarjoaa palveluitaan yli 400 pilviasiantuntijan voimin jo kymmenessä Euroopan maassa.

Yrityksen viime kvartaalin vuositasolle laskettu juokseva liikevaihto on yli 60 miljoonaa euroa, ja kolmen viimeisen vuoden aikana sen orgaaninen kasvuvauhti on ollut yli 500 %. Helmikuussa 2018 Nordcloud sai 20 miljoonan euron rahoituksen vauhdittamaan kasvuaan kansainvälisesti.