Nordcloud kiipeämässä huipulle

Financial Timesin listasi Euroopan 1000 kovinta kasvaajaa. Suomalainen Nordcloud on mukana listalla.

Ilmoitus

- Sijoittumisemme tälle arvostetulle listalle on todiste vahvasta kasvufokuksestamme ja laajasta pilviosaamisestamme, jolla kiihdytämme asiakkaidemme digitaalista transformaatiota, sanoo Nordcloudin toimitusjohtaja Jan Kritz tiedotteessa.

Financial Timesin ja tutkimusyhtiö Statistan 2019 toteuttama FT1000 -listaus listaa Euroopan 1000 kovinta kasvajaa liikevaihdon kasvun 2014-2017 perusteella.

Ilmoitus

Tämä on kolmas peräkkäinen vuosi, jolloin FT1000-listaus ilmestyy. Financial Timesin mukaan tämän vuoden lista osoittaa, että kasvua johtavat teknologiayritykset.

Kaikkaan juuri ilmestyneelle listalle on nostettu 1000 kasvuyritystä 27 Euroopan maasta ja 37 eri toimialalta.

- Viimeisen kolmen vuoden aikana olemme laajentaneet toimintaamme 10 Euroopan maahan ja pilviasiantuntijatiimimme on kasvanut 1000 % nykyiseen 420 tiimiläiseen. Ja orgaaninen kasvumme jatkuu edelleen. Vahvuutemme ja erottavat tekijämme ovat ketterä pilvinatiivikehitys, data-alustapalvelut sekä pilvi-infran jatkuvat palvelut johdettuna modernilla pilvihallintomallilla. Näiden avulla autamme asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan, Jan Kritz sanoo.

FT1000 lista löytyy kokonaisuudessaan täältä.