Nordcloud kiipeämässä huipulle

Financial Timesin listasi Euroopan 1000 kovinta kasvaajaa. Suomalainen Nordcloud on mukana listalla.– Sijoittumisemme tälle arvostetulle listalle on todiste vahvasta kasvufokuksestamme ja laajasta pilviosaamisestamme, jolla kiihdytämme asiakkaidemme digitaalista transformaatiota, sanoo Nordcloudin toimitusjohtaja Jan Kritz tiedotteessa.

Financial Timesin ja tutkimusyhtiö Statistan 2019 toteuttama FT1000 -listaus listaa Euroopan 1000 kovinta kasvajaa liikevaihdon kasvun 2014-2017 perusteella.

Tämä on kolmas peräkkäinen vuosi, jolloin FT1000-listaus ilmestyy. Financial Timesin mukaan tämän vuoden lista osoittaa, että kasvua johtavat teknologiayritykset.

Kaikkaan juuri ilmestyneelle listalle on nostettu 1000 kasvuyritystä 27 Euroopan maasta ja 37 eri toimialalta.

– Viimeisen kolmen vuoden aikana olemme laajentaneet toimintaamme 10 Euroopan maahan ja pilviasiantuntijatiimimme on kasvanut 1000 % nykyiseen 420 tiimiläiseen. Ja orgaaninen kasvumme jatkuu edelleen. Vahvuutemme ja erottavat tekijämme ovat ketterä pilvinatiivikehitys, data-alustapalvelut sekä pilvi-infran jatkuvat palvelut johdettuna modernilla pilvihallintomallilla. Näiden avulla autamme asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan, Jan Kritz sanoo.

FT1000 lista löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest