Nimitys: Sami Lampisesta Gappsin toimitusjohtaja

Sami Lampinen aloittaa toimitusjohtajana lokakuun alussa ja nykyinen toimitusjohtaja Kasper Pöyry siirtyy yrityksen sisällä vahvistamaan strategisen myynnin organisaatiota.

Gapps kertoo tänään organisaatiomuutoksista, kun Salesforcen maajohtajana aiemmin työskennellyt Sami Lampinen ottaa ohjakset käsiinsä Gappsin toimitusjohtajana. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Kasper Pöyry siirtyy toisiin tehtäviin yrityksen sisällä.

Ajatus toimitusjohtajan vaihdoksesta lähti minulta. Olen työskennellyt Gappsilla kahdeksan vuotta, joista viimeksi kuluneet kolme vuotta toimitusjohtajana. Kun tulin taloon, olimme pieni kymmenen hengen startup-yritys, joka teki reilun puolen miljoonan euron liikevaihdon. Tänä päivänä olemme 40 hengen työnantaja, jonka liikevaihto kipuaa jo yli 10 miljoonaan euroon, Kasper Pöyry kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

Ilmoitus

Koen, että olen antanut toimitusjohtajan roolissa Gappsille kaiken annettavissa olevan. Luovutan kapulan hyvillä mielin Sami Lampiselle, jolla on vahva osaaminen ja kokemus uuden strategiamme mukaisista kasvun ja kansainvälistymisen askeleista. Palaan takaisin juurilleni ja siirryn vahvistamaan Gappsin strategista myyntiä, josta olen aina eniten nauttinut.

Gappsin hallituksen puheenjohtaja Vesa Sironen kuvailee tilannetta win-win-tilanteeksi, koska Pöyry jatkaa yrityksen sisällä.

On mahtavaa, että saamme pitää Kasperin talossa. Hänen valtava tietämyksensä ja potentiaalinsa saadaan nyt valjastettua myynnin tueksi. Tämän lisäksi saamme Gappsille Samin, jolla on aivan uudenlaista osaamista ja vahva kokemus sekä kasvun tekemisestä että ihmisten johtamisesta teknologia-alalla, Sironen sanoo.

Sami Lampinen aloittaa Gappsilla 1. lokakuuta, jolloin päättyy myös hänen 8 kuukautta kestänyt sapattivapaansa. Lampinen siirtyy yhtiöön Salesforcelta, jossa hän lopetti aiemmin tänä vuonna. Lampisesta tulee niin ikään Gappsin osakas.

Pieni breikki työelämästä on tehnyt hyvää. Kun jäin Salesforcelta helmikuussa pois, halusin pohtia rauhassa, millainen ihminen olen, missä olen aidosti hyvä, millaisista työtehtävistä sytyn ja löydän intohimoni. Kun Sirosen Vesa soitti, lamppu syttyi saman tien: Tämä on se juttu! Elämme vahvaa työelämän muutoksen aikakautta ja juuri siinä haluan olla mukana. Työn ”seuraava normaali” tulee olemaan jotain aivan muuta kuin se nyt on, Sami Lampinen kertoo.

Hän sanoo, että Gappsilla on paljon annettavaa työn vallankumoukseen, Work 4.0, mikä on parhaillaan käynnissä. 

Yritykset elävät parhaillaan hybridityön maailmassa, joka on täynnä työn tekemistä helpottavia sekä tuottavuutta ja tuloksellisuutta parantavia ohjelmistoja. Gapps on valmis auttamaan yrityksiä niiden teknologia- ja ohjelmistotarpeiden kartoituksissa, käyttöönotoissa ja koulutuksissa, Lampinen sanoo.

Hän muistuttaa, että nuorempi johtajasukupolvi on jo nähnyt pilvessä syntyneen liiketoimintaratkaisun edut.

Ilmoitus

SaaS-maailmassa on tällä hetkellä lukemattomia mielenkiintoisia ratkaisuja, joiden potentiaalin hyödyntämisessä Gappsin osaaminen on timanttia, Sami Lampinen muistuttaa.

Gapps on pilvipalveluihin erikoistunut asiantuntijatalo.