Nets värväsi kaksi suomalaista maksutekniikan yritystä

Systeemiyritykset Poplatek ja Poplapay vahvistavat nyt maksuterminaaleihin Euroopassa erikoistuneen Netsin kompetensia.

Helppoihin maksuratkaisuihin eurooppalaisilla markkinoilla erikoistunut Nets-konserni on rekrytoinut kaksi suomalaista maksutekniikan yritystä: Poplatekin sekä spinn-off-yritys Poplapayn, jotka tarjoavat maksuterminaalipalveluja Suomessa. Yhteistyön tarkoituksena on parantaa juuri maksuterminaalipalveluja.

Nets kirjoittaa eilen lähettämässään tiedotteessa, että yhteistyön tarkoituksena on paitsi tuoda kahden suomalaisyrityksen osaaminen Netsin käyttöön, myös tarjota ensiluokkaisia maksuratkaisuja eurooppalaisille kauppiaille.

Ilmoitus

- Meidän kunnianhimoisena tavoitteenamme on tulla Euroopan ykköseksi maksujen alalla. Poplatek on kätevä ja korkean suorituskyvyn tekniikkayritys ja Poplapaylla on vankka osaaminen maksuterminaalipalvelujen alalla. He yhdessä tulevat lisäämään joustavuuttamme, jotta voimme paremmin vastata asiakkaidemme tarpeisiin Euroopassa ja tarjota parhaat maksuratkaisut, Nets Merchant Servicen toimitusjohtaja Robert Hoffman sanoo yrityksen eilen lähettämässä tiedotteessa.

Poplatekillä ja Poplapaylla on yhteensä noin 40 työntekijää ja yhteiset vuosittaiset tulot ovat noin viisi miljoonaa euroa.

Nets-konserni työllistää 3500 työntekijää eri maissa Euroopassa.