Nets ostaa Puolan johtavan maksupalveluyhtiön

Nets vahvistaa läsnäoloaan Puolassa ja ostaa Polskie ePłatności (PeP)-yhtiön. Kaupan arvo on 405 miljoonaa euroa.

PePin vahva asema pienten ja keskisuurten yritysten segmentissä korttimaksujen vastaanotossa ja maksupäätteissä tekee yhtiöstä erinomaisesti Netsin strategiaan sopivan hankinnan, jonka myötä Netsin palvelutarjonta puolalaisille kauppiaille täydentyy, Nets kirjoittaa tänään lähetetyssä tiedotteessa.

Nets vahvistaa näin läsnäoloa Puolassa entisestään.

Ilmoitus

PeP on johtava maksujen vastaanottopalveluiden tarjoaja Puolassa ja sillä on yli 125 000 asennettua maksupäätettä sekä laaja palvelutarjonta pienille ja keskisuurille yrityksille.

Nets kirjoittaa edelleen, että Puola on yksi Euroopan kiinnostavimmista markkinoista, sillä maassa on tällä hetkellä matala korttilevinneisyys ja toisaalta kaksinumeroinen kasvu korttien käytössä. Puola on niin ikään siirtymässä käteisestä korttimaksuihin ja valtion toimenpiteet tukevat digitaalista maksamista liikkeissä.

PeP on nopeimmin kasvava maksamisen teknologiayhtiö maassa, joka on yksi nopeimmin kasvavista digitaalisen maksamisen markkinoista. Olemme olleet vaikuttuneita PeP:in henkilöstön osaamisesta, korkealaatuisesta toiminnasta sisäisesti ja liiketoiminnallisesta suorituskyvystä. Tämä kauppa seuraa aiempaa Dotpay/eCard -hankintaamme ja strategista liittoamme Przelewy24:n kanssa, joista molemmat ovat erityisen vahvoja verkkokaupan saralla. PePin vahva asema pienten ja keskisuurten yritysten segmentissä korttimaksujen vastaanotossa ja maksupäätteissä tekee yhtiöstä erinomaisesti Netsin strategiaan sopivan hankinnan, jonka myötä Netsin palvelutarjonta puolalaisille kauppiaille täydentyy, Netsin konsernijohtaja Bo Nilsson kertoo.

PeP:illä on yli 600 työntekijää ja liikevaihtoennuste tälle vuodelle on noin 55 miljoonaa euroa.

Olemme innoissamme tullessamme osaksi Netsin kaltaista johtavaa eurooppalaista toimijaa. Tämä tukee vahvaa kasvuamme, kun tarjontamme vahvistuu läpi koko kauppiaan arvoketjun. Yhdistetyt paikalliset voimavaramme toimivat asiakkaidemme parhaaksi, PeP:in toimitusjohtaja Jaroslaw Mikos kertoo.

Kauppa vaatii vielä viranomaisten hyväksynnän ja se on määrä saattaa päätökseen vuoden kolmannella neljänneksellä.

Nets on yksi johtavista maksamisen alan toimijoista Euroopassa.

Ilmoitus