Nets ja Eurocard lanseeraavat digitaaliset kuitit yritysasiakkaille

Kuitti välittyy oston yhteydessä automaattisesti yritysten matkalaskutusjärjestelmiin.

Nets ja Eurocard tuovat digitaaliset kuitit Eurocard-yrityskortin haltijoille Netsin Storeboxin avulla.

Ensi alkuun Storebox on käytössä muun muassa Bilteman ja CabOnlinen (FixuTaxi, Kovanen) palveluita käyttäville. Kauppiaita on tulossa lisää.

Ilmoitus

Digitaalinen kuitti toimii niin, että ne välittyvät oston yhteydessä suoraan matkalaskujärjestelmään, mikä säästää aikaa ja päänvaivaa, kun paperisia kuitteja ei tarvitse enää etsiskellä ja lähettää eteenpäin.

Matkalaskujen tekeminen ei ole tunnetusti laatuaikaa työntekijöille. Paperikuittien etsiminen, selvittely ja katoaminen aiheuttavat valtavasti tehottomuutta muuten pitkälle sähköistetyissä maksamis- ja kulukäsittelyprosesseissa. Palvelulle on suuri kysyntä, koska vapautunut aika organisaatioissa on merkittävä, Eurocardin maajohtaja Tommi Lassila sanoo.

Mukaan tulevat kauppiaat saavat selvän kilpailuedun ja näkyvyyttä yli 100 000 asiakasyrityksellemme kaikissa Pohjoismaissa. Yhteistyömme Netsin ja kauppiasasiakkaiden kanssa on sujunut hienosti, ja kaikki ovat innoissaan mukana helpottamassa lähes miljoonan yrityskortinhaltijamme arkea Pohjoismaissa, Lassila jatkaa yhtiön tiedotteessa.

Kassajärjestelmätoimittajista mukana ovat jo Kassamagneetti, Casio (Jari Ahola Oy) sekä Extenda Retail.

Olemme iloisia, että saamme edistettyä sähköisten kuittien yleistymistä näin suurella kertasykäyksellä. Storebox-alustamme on helposti liitettävissä kauppiaiden järjestelmiin, joten helpomman ja sujuvamman arjen tarjoaminen asiakkaille on yksinkertaista. Yhteistyössä Eurocardin kanssa tavoitamme kerralla huomattavan määrän ihmisiä, joiden ei tarvitse enää jatkossa etsiskellä kuittilappuja lompakoistaan tai sähköpostistaan, Netsin Gunnar Lihr, Senior Business Developer, toteaa.