Netflix lanseeraa kansainvälisen verkkokaupan

Tuotteita sarjoista The Witcher ja Stranger Things.

Netflix on lähtenyt mukaan verkkokauppaan. Ottaen huomioon, millaisen määrän omia sarjoja he pumppaavat, oli varmasti vain ajan kysymys milloin he kokeilisivat näihin liittyvien tuotteiden myyntiä. Ja nyt Netflix on tosiaan avannut oman verkkokaupan Shopifyn alustalle, ainakin sen perusteella miten me luemme koodia. Eikä sivusto näyttäisi olevan mikään nopeasti kyhätty viritelmä.

Tänään lanseeraamme Netflix.shopin jännittävänä osana, joka yhdistää tuotteita ja storytellingiä ainutlaatuisessa Netflix-shoppingkokemuksessa, Netflixin VP Consumer Products, Josh Simon sanoi perjantaina.

Ilmoitus

Ensimmäiset tuotteet ovat anime-sarjoista Yasuke ja Eden ja tarjolla on myös jotakin sarjasta Lupin. Näiden tuotteiden perusteella kyseessä ei ole mikään halpa roska vaan suhteellisen kalliit ja hyvintehdyt tuotteet.

Netflix.shop tulee säännöllisesti lanseeraamaan ylellisiä eriä huolella valittuja, korkealaatuisia vaatteita ja elämäntyylituotteita, jotka on sidottu sarjoihimme ja tuotemerkkiin, Josh Simon ilmoittaa.

Seuraavaksi vuorossa on tuotteita sarjoista The Witcher ja Stranger Things. Netflix aikoo päästää markkinoille myös omia brändäämiään tuotteita niille, jotka haluavat liikkua ympäriinsä ja kertoa muillekin olevansa Netflix-fani.

Aivan kuten muiden vastaavien lanseerausten kohdalla ensimmäisenä markkinana on USA. Jos kuitenkin himoitset jotain tuotteista, niin ei huolta, sillä Netflix ilmoittaa, että tämä on kansainvälinen panostus.

Netflix.shop tulee olemaan ensimmäisenä saatavilla USA:ssa ennen kuin se laajennetaan muihin maihin kautta maailman lähikuukausien aikana. Olemme ylpeitä voidessamme antaa faneille uuden tavan saada yhteys suosikkitarinoidensa kanssa.