Nelson Garden avaa verkkokaupan Suomessa

”Tavoitteena tarjota viljelystä innostuneille entistä parempaa ja nopeampaa palvelua”.

Nelson Garden kertoo tänään avaavansa verkkokaupan Suomessa. Yhtiö avaa samaan aikaan onlinemyymälän myös Tanskassa. Investointi on osa Nelson Gardenin strategiaa tavoittaa aiempaa enemmän viljelystä kiinnostuneita ihmisiä kansainvälisesti. Puutarhajätti kertoo asiasta tiedotteessa.

Nelson Gardenin tuotteita saa myös jatkossa jälleenmyyjiltä, joita löytyy Suomen lisäksi Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Nelson Garden on avannut oman verkkokaupan Puolassa ja Saksassa jo aikaisemmin.

Ilmoitus

Yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita viljelystä, ja se on mahdollista lähes kaikkialla – puutarhassa, parvekkeella tai jopa keittiössä. Haluamme tehdä viljelystä helpompaa ja olemme iloisia voidessamme tarjota tuotteitamme jatkossa myös suoraan Suomen ja Tanskan viljelyharrastajille, Nelson Gardenin toimitusjohtaja Martin Borgström sanoo ja jatkaa:

Pandemian aikana yhä useampi on huomannut, kuinka palkitsevaa ja hauskaa viljely on. Viljelyharrastajat pääsevät lähemmäksi luontoa, vahvistavat biologista monimuotoisuutta ja edistävät terveellisempää ja kestävämpää yhteiskuntaa.

Verkkokauppa avautuu nyt marraskuussa, mutta ennen sen julkaisua yhtiö vaihtaa verkkokauppa-alustan. Päivitys tapahtuu osissa ja uudet verkkosivut julkaistaan yhtiön kaikilla markkinoilla. Kun se on valmis, verkkosivu julkistetaan. Yhtiö kertoo ottavansa vuoden 2022 aikana myös uuden vähittäiskauppiaiden tilausjärjestelmän.

Viljelyn pitää olla helppoa ja hauskaa. Uuden alustan ja verkkokaupan avulla pystymme tarjoamaan harrastusviljelijöille entistä parempaa ja nopeampaa palvelua, Michael Töråsen, Nelson Gardenin maailmanlaajuisen verkkokaupan johtaja sanoo.

Kiinnostus viljelyyn on kasvussa koko Euroopan alueella. Nelson Garden on harrastelijaviljelijöiden markkinajohtaja Pohjoismaissa ja sen liikevaihto on kaksinkertaistunut kuluneen viiden vuoden aikana.