”Neljän hengen kotiruokapaketteja pirkanmaalaisiin koteihin edulliseen hintaan”

Tampereen Messut -konserniin kuuluva ravintolayhtiö Finland Restaurants Oy Finnresta on avannut perjantaina verkkokaupan, josta voi tilata ruokaa kotiovelle.

Palvelun ideana on toimittaa neljän hengen kotiruokapaketteja pirkanmaalaisiin talouksiin huokeaan hintaan.

Vallitseva koronavirusepidemia pysäytti tapahtumien järjestämisen myös meidän tiloissamme Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, joten oli aika ideoida uutta liiketoimintaa pirkanmaalaisten asiakkaidemme avuksi ja henkilökuntamme iloksi tässä poikkeustilanteessa. Tällä tavalla voimme kantaa oman kortemme kekoon ja mahdollistaa sen, että ihmiset voivat saada maittavaa kotiruokaa asuinpaikasta riippumatta koko Pirkanmaan alueella nyt, kun asiointi ravintoloissa ja kaupoissa on rajoitetumpaa, Finnrestan toimitusjohtaja Olli Tokoi kertoo yhtiön tiedotteessa.

Ilmoitus

Verkkokaupan kautta voi tilata kotiruokapaketin neljälle hengelle ja se sisältää yhden valittavan pääraaka-aineen ja riisin. Ruokapaketti neljälle hengelle maksaa 25 euroa ja se toimitetaan asiakkaan kotiin kylmänä, jolloin ruoka säilyy pari vuorokautta myös asiakkaan kotona.

Yhteistyökumppanina kuljetuksissa toimii Liuttu Logistiikka Oy, joka toimittaa ruokalähetykset yhdellä kiinteällä kustannuksella asuinpaikasta riippumatta koko Pirkanmaan alueella.

Verkkokaupassa maksu tapahtuu Klarna-palvelun kautta, joten asiakkailla on valittavanaan maksuvaihtoehtoja aina verkkopankista ja luottokorttimaksuista laskuun ja jopa osamaksuun. Tilauksia voi tehdä jo ja kuljetukset alkavat keskiviikkona. Aluksi kuljetuspäiviä on kolme viikossa eli maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, mutta kysynnän mukaan meillä on mahdollisuus laajentaa toimintaa, Tokoi kertoo.

Koronan vuoksi uuden palvelun ruokia ei voi käydä hakeamassa paikan päältä vaan niiden ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus.

Olemme erittäin iloisia siitä, että Liuttu Logistiikka Oy innostui yhteistyökumppaniksemme ja toimittaa ruoat suoraan koteihin kaikkialla Pirkanmaalla. On hienoa, että asiakkaat saavat tämän palvelun samalla edullisella kymmenen euron toimitusmaksulla riippumatta siitä, asuuko Tampereella, Parkanossa, Sastamalassa, Kurussa tai muualla, Olli Tokoi iloitsee.

Kotiinkuljetus maksaa siis 10 euroa ja koko ruokapaketin hinnaksi tulee 35 euroa.

Uusi konsepti ja yhteistyö Finnrestan kanssa otettiin meillä innokkaasti vastaan. Olemme toki jo useamman vuoden olleet mukana kauppakassien kotiinkuljetuspalveluissa, mutta tämä ruokien toimitus koteihin on meille uutta. Etunamme on koko Pirkanmaan kattava kuljetusverkosto ja automme ovat liikkeellä päivittäin, joten tämä toiminta on erittäin tervetullut lisä myös meille tässä poikkeustilanteessa, kun kapasiteettia on hyvin käytössä. Jokainen tsäänssi on mahdollisuus -lausahdus toimii mielestäni hyvänä ohjenuorana nyt, kun yrittäjien kannattaa herkällä korvalla kuunnella uusia ideoita ja konkretisoida niitä, jotka tähän saakka ovat jääneet ajatuksen tasolle. Hienoa olla tässä palvelussa mukana ja osaltamme mahdollistamassa sitä, että ihmiset saavat tällaisenakin aikana nauttia hyvästä kotiruoasta, Liuttu Logistiikan toimitusjohtaja Tommi Rannisto sanoo.

Ilmoitus