NA-KD vaihtaa toimitusjohtajaa – rutinoitunut nimi Jarno Vanhatapion tilalle

”Oikea yrittäjäenergia ja taidot”.

NA-KD:n perustaja Jarno Vanhatapio jättää toimitusjohtajan paikan yhtiössä. Maaliskuun alusta hänen tilalleen astuu Anders Kristiansen. Kristiansen tulee Espiritin toimitusjohtajan paikalta ja hän on toiminut aiemmin toimitusjohtajana New Lookilla ja varatoimitusjohtajana Bestseller Fashion Groupissa.

NA-KD on tehnyt lyhyessä ajassa vaikuttavan matkan ja rakentanut muoti-imperiumia eurooppalaisille markkinoille. Aiemman kokemukseni perusteella odotan innolla laajentumista useammille mantereille ja jatkamme yhtiön etabloittamista johtavaksi kestävän muodin alalla, Anders Kristiansen sanoo yhdessä julkilausumassa.

Ilmoitus

Jarno Vanhatapio ei kuitenkaan jätä yhtiötä vaan aikoo työskennellä jatkossa tuotteiden, tuotemerkkien ja innovaatioiden parissa. Hän jatkaa myös yhtiön hallituksessa ja on sen kolmanneksi suurin osakkeen omistaja.

Hallitus ja minä olemme etsineet uutta toimitusjohtajaa johtamaan NA-KD:n seuraavaa vaihetta laajentumisessa. Andersissa meillä on henkilö tähän. Hänellä on oikea yrittäjähenkinen energia ja taidot jatkaa kasvumatkaamme. Hän on kansainvälisesti etabloitunut nimi meriittilistallaan, joka puhuu itse itsensä puolesta, Vanhatapio sanoo ja jatkaa:

Odotan, että pääsen tukemaan häntä strategisessa työssä koskien innovaatioita ja valikoimaa, kun hän nyt johtaa yhtiötä eteenpäin. Tämä on valtavan iso rekrytointi ja suuri askel NA-KD:n kehityksessä Olen äärimmäisen innostunut tästä.