NA-KD täydentää kassaa 40 miljoonalla eurolla – saa uuden omistajan

”Antaa meille mahdollisuuden olla entistä enemmän eturintamassa.”

Muodin kansainvälinen verkkokauppa NA-KD aikoo jatkaa kasvua uusille markkinoille ja uusille liikealueille samalla, kun he aikovat kiihdyttää panostustaan kestävään kehitykseen. Siihen tarvitaan kunnon investointeja. Yhtiö on kerännyt 40 miljoonan euron rahoituksen ja Ernström & C:o liittyy mukaan osakkeenomistajien joukkoon.

Ensisijainen syy, miksi teemme tämän pääomakierroksen, on jatkaa investointeja kestävään kehitykseen, uusiin kategorioihin ja uusille markkinoille. Kaikilla alueilla on hyvät mahdollisuudet ja ne antavat meille mahdollisuuden olla entistä enemmän eturintamassa. Vuodelle 2021 on toistaiseksi ollut ominaista sisäiset parannukset, ja olemme nyt valmiit tämän rakenteen kanssa keskittymään seuraavaan viiteen vuoteen, NA-KD: n perustaja ja toimitusjohtaja Jarno Vanhatapio sanoo lehdistötiedotteessa.

Ilmoitus

NA-KD on tyytyväinen täydennykseen, niin kassansa kuin omistajan muodossa, minkä ansiosta yhtiö pääsee jatkamaan kasvumatkaansa.

Olemme ylpeitä ja iloisia voidessamme toivottaa niin arvostetun ja vakiintuneen sijoittajan kuin Ernström & C:o NA-KD:hin. Heidän pitkän aikavälin sijoitusfilosofiansa ja vankka tapa tarkastella yrityksen rakentamista on jotain, jonka olemme päättäneet palkita lukuisilla erilaisilla mahdollisuuksilla. Ernström & C:o on osoittanut kykynsä tunnistaa vahvat tuotemerkit, joihin sijoittaa, ja olemme iloisia siitä, että he ovat nyt osa NA-KD:ia. Heidän luonteensa perheomistuksessa olevana sijoitusyhtiönä täydentää nykyisiä omistajiamme hyvin ja tekee NA-KD:sta entistä vahvemman, Jarno Vanhatapio sanoo.

Ernström & C:o ei ole uusi tekijä verkkokaupan alalla ja yhtiö on aiemmin sijoittanut muun muassa ruotsalaiseen apteekkijättiin Apoteaan.